YesimAykut tugce1003 özofagus atrezisi olabilir bebek, doğumdan sonra belli oluyor, doktor bununla ilgili bişey dedi mi? Ameliyat olup iyileşiyor bebekler doğduktan sonra, sağlıkla kavuşursun umarım🌸
tugce1003 YesimAykut uyakta problem olduğunu düşünmüyorum dedi. Kas hastalığı olabilir dedi ama dün gittim ondada güzel dönüş yaptı kas hastalığı olsa böyle manevra yapması beklenmez dedi. Bir ilaç verdi suyu azaltma etkisi bulunuyormuş. Kesin azaltır diyemem ama etkisi olacaktır dedi. 10 gün kullanıcam inşallah faydası olur
Rabiamina tugce1003 ben de 22 haftafayım suyum biraz fazlaymış. Neye dikkat etmem gerektiğini hiç soylemedi. Karbonhidratı bu ay normalden fazla tükettim ondan olabilir diye düşünüyorum. Şeker riskim de var. 1 ay sonra ölçülecek o da. Siz öğrendikten sonra yeme içmeye dikkat ettiniz mi.
tugce1003 Rabiamina etmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım. Hala yapmaya çalışıyorum meyve yemiyorum tatlı yemiyorum ama ekmek beni zorluyor bitek. Makarna pilav da yemiyorum. Arada bir ekmekte dayanamayıp yediğim oluyor. Çok çok azalttım ama suyu normale dönmez zaten dedi. Bende daha fazla artmasın doğum erken olmasın diye dikkat ediyorum işte yoksa suyu düzelip normale dönecek seviyeyi çoktan geçmiş. Su azaltan ilaç başladı inşallah bebeğe zarar vermeden bir nebze azalır da erken doğmaz. Göbeğim doğuma bşr kaç günü kalmış gebeler gibi görünüyor doktor öyle söyledi
tugce1003 Rabiamina sizin biraz fazlaysa karbonhidratı kesin. Meyveyi de kesebiliyorsanız kesin tamamen. Şekeri de tabi. Belki normale döner. Yoksa benimki gibi artış olursa çok ciddi ağrılar yaşıyorum ben. Göbeğim doğuracak kadar büyük. Daha 30 haftalık olmasına rağmen. O yüzden düşecek seviyedeyken dikkat edin ki normale dönsün. Sonra ciddi artış olunca dönemiyor.
_-7_- tugce1003 benimde öyle meyveden az ye dedi günde 1 armut 1 seftalı yesen olur dedi haftada 1 makarna tada pilav ekmegı de tam buğday ekmeği ye dedi dıkkat etmeye çalışıyorum ama canım çok tatlı şeyler ıstıyor arada bir yıyorum suan ne durumda bıkmıyorum sız ekmegı tam buğday mı yiyordunuz
YesimAykut tugce1003 inşallah canım, kas hastası değil de yemek borusu gelişmiyor tıkanma oluyor ama ultrasonda bakınca görünmez ömd çekiliyor doğunca, inşallah şifa görürsün
Rabiamina tugce1003 tüm dediklerinizi yapıyorum. Arada tabi kaçamaklar oluyor. İnşallah sizin de benim de normale döner.
tugce1003 _-7_- hayır ben ekmeği tamamen kestim. Arada bir kaçamak yaparsam da normal beyaz ekmek yiyorum. Oda sadece kahvaltıda
tugce1003 Rabiamina evet endol sanki ilk gün iyi geldi ağrılarım azaldı gibi oldu. Ama sonra devam etti. Çok çok az azalmış olabilir. Ben tamamen keser sanmıştım çünkü ağrı kesici bir ilaçmış 4 kez içiyorum günde. Teşekkür ederim güzel dualarınız için. Hepimiz sağlıkla zamanında en hayırlı şekilde kucağımıza alalım inşallah
Rabiamina tugce1003 Amin herkes bebeğini Sağ salim kucağına alır umarım. İlacın daha erken başlanması mümkün değil miydi acaba kafama takıldı.
_-7_- tugce1003 dudağınızda sizinde kuruluk oluyor mu bu gebelık sekerınden falan mı ya şeker hastalarında oluyormuş
Uzgnsrt Zeynepmusic bana da dün söylediler acilde çok ağrım vardı bel ve kasık ondan oluyormuş ağrı zaten şu fazlaligindan ama cm falan söylemedi ben çok yiyorum hiç dikkat etmiyorum acaba ondan mı oluyor
Zeynepmusic Uzgnsrt evet ondan oluyormuş doktorum bana da karbonhidratı azalt dedi ama zor yapılıyor o da 😢