Bergamot Gizemiii çalışıyorum ve ovül kullanıyorum, deli gibi de akıntım oluyor. Sleepy organik içerikli günlük ped kullanıyorum mecburi 🥲
elif475475 Gizemiii hiçbir şey koymuyorum çünkü peceteler bile maalesef masum değil. Ben de sık sık her tuvalete girişte çamaşır değişiyorum. Hatta çamaşırlarımı özellikle ütülerim ki enfeksiyon kapmayalım hamilelikte. Özellikle dikkat ettiğim bir konu benim de ped falan tavsiye etmem açıkçası
Pembesarelle2 Gizemiii İç çamaşırı değişiyorum , günlük ped ve benzeri şeyler enfeksiyon riski doğuruyor 🙏
Ebbruc Gizemiii çamaşırımı mümkün olduğunca sık değiştiriyorum, gebelikte enfeksiyon riskli olduğu için günlük ped vs kullanılmaması gerekiyo mecbur hergün 2-3 kere değiştiriyorum
kardelen54 2 3 kere yine iyi ben günde 5 6 kere değiştiriyorum akintim çok oluyor 2 gunde bir camasir yıkıyorum
twinsmom__ Gizemiii evet çok normal hamilelikte Siz tabi kullanmamaya çalışın sağlıklı değil ben dayanamadm artk🤦♀️ Bi atlet tişört (penye kumaş) kesip onu koysanız acaba nasıl olur
Vlog1345 Trendyolda organik günlük pedler satılıyor saf pamuk kumaştan yapılmış. Ben 5 tane aldım onlardan yıkayıp iç çamaşırıma onlardan takıyorum altı çıtçıtlı
Huzurluve Tugcebahar fenomenin markası sanırım. Teşekkür ederim ama fenomen ürünlerini kullanmıyorum başka bulmaya calisicam
YETM3009 Kizlar merhaba serkilajli 20 haftalık gebeyim. Beyaz akıntım çok olmaya başladı. Bazen su gibi baya iç çamaşırı ıslanıyor pijamama bile geçiyor. Bir iki gündür de çok ince beyaz akinti olmaya başladı korkuyorum sizce normal mi vajinamda da ağrı var