Gizemiii Kızlar iç çamaşarınıza ne koyuyorsunuz akıntı oluyor haliyle sürekli çamaşır değişiyorum ben günde 2-3 oluyor siz ne yapıyosunuz sormak istedim
Gokturkmom_ Gizemiii günlük ped ve benzeri şeyleri kullanmayı önermiyorlar enfeksiyon riskinden dolayı ben sürekli değiştiriyorum başka da bi çözümü yok galibaa
Burcu-2634 Gizemiii sürekli değiştiriyorum ped falan dışarı çıkarken koyuyorum evde hep evdeyim diye değişim kolay oluyor
meltembadem Gizemiii ben günlük ped kullanıyorum, fitil kullandığım için sürekli akıntım oluyor. Sağlıklı mı değil mi bilemiyorum ama mecburum 🤷🏻♀️
Bhrdnz Gizemiii hiçbir şey koymuyorum ben benimde çok akıntım oluyor ama doktorlar günlük pedin falan sağlıklı olmadığını söylüyor sık sık değiştirme yapıyorum
Lavin___ Ped veya peçete koymak zararlı doktorum da söyledi bana en az 3 kere değişmemi söyledi daha sık ıslanıyorsa daha fazla değişmemi söyledi
mnk_brlce1 meltembadem ben de günlük ped kullanıyorum bütün gün iş yerinden nasıl zırt pırt çamaşır değiştirebilirim ki 🤷🏻♀️
twinsmom__ Gizemiii ıslaklığa tahammülüm yok ergenliğimden beridir günlük ped hep kullanırım maalesef yine kullanıyorum
Gizemiii twinsmom__ benimde myle ama genellikle kullanma dediler artık günde 2-3 kere değişmekten de yoruldum bazen pijamama geçtiği de oluyor
twinsmom__ Gizemiii evet çok normal hamilelikte Siz tabi kullanmamaya çalışın sağlıklı değil ben dayanamadm artk🤦♀️ Bi atlet tişört (penye kumaş) kesip onu koysanız acaba nasıl olur
Gizemiii Zeyzeykr hergün duş almak benim için biraz sıkıntılı mecbur sürekli yıkıyorum ama olmuyor 2 dakika sonra yine aynı gibi 🥺😖
Adensah Gizemiii vallahi canım ben şuan 7 aylığım ve bunu 7 ay boyunca okdr çok çektim kiii ama birsey koyma mantara yol açıyor bol bol iç çamasırını değiştir
Demedo Sabah uyanınca yeni çamaşır, gün içinde bir yeri gittiysem yeni çamaşır, akşam uyumadan yeni çamaşır derken en az 2-3 çamaşırla günü tamamlıyorum 😅
FatmaKurtulus94 Gizemiii hergün kaç defa değiştiriyorum belli değil. Çamaşırlar yıkamaktan aşıncaklar artık 😂 ama günlük ped vs kullanmıyorum zaten normaldede kullanamazdım
Havva_6165 Gizemiii benimde baya hata aşırı şekilde var eski yumuşak kıyafetleri yırtıp bez yapıyorum o şekil kullanıyorum sürekli de değiştiriyorum çamaşırıma bile vermiyor
Havva_6165 Havva_6165 akıntı oldu mu çamaşır da leke oluyor sonra o leke de çıkmıyor bu şekilde çamaşırlar da temiz kalıyor
mickey Gizemiii Sürekli evde olduğum için peçete koyuyorum. Zaten sık sık WC ye çıkıyorum o nedenle her WC ye gittiğimde değiştiriyorum. Dışarıya çıkacak olduğumda da günlük ped kullanıyorum eve gelince çıkartıyorum