Deryadenizka özelde oldum hissediliyor ama uyuşuk olduğu için acı vermiyor
Bu da benim doğum maceram 🥰🤗
Zeynep8188 hiç öyle düşünmeyin o an onun Acısı olmuyor sonraki günlerde evet otururken falan zor oluyor ama sezeryan düşününce daha zor karnın acıyacak onda sürekli bebek emziriyprum öyle olsa napardım nasıl yataktan doğrulup emzirirdim gazım nasıl çıkardı Doğumdan sonra zaten bebişle ilgileniyoruz hep üstüne bir de biz hasta gibi okursak iş zorlanır
Ebrulikiz evet suni sancı serumla veriliyor tavsiye edersin o zaman ilaçla başlatılmasını çünkü bende Cumartesi karar vermek durumundayım 😔 ilaçla mı suni sancıyla mı yoksa sezeryanla mı diye bende de kaygı ve endişe bozukluğu var cok zor geçti hamileliğim psikolojik olarak şimdi de Doğum süreci senin yazdıkların ama içimi rahatlattı teşekür ederim 🙏🏻
Sizce Doğum anı mı yorucu acılıydı yoksa sancılar mı
Zeynep8188 inan o an onları hissetmiyor sun hiç öyle düşünme ilk hamileliğin herhalde bende senin gibiydim ilk de sadece görsel konuşuyordum ve doğumla iligili hiçbirşey bilmediğim için çok korkuyordum ama doğum yapınca işin rengi değişiyor ve bu benim ikinci hamilelik ve doğum olacak Rabbim kısmet ederse ilk inde benim de eşim normal istedi ben eşimi aradım hakkım ı helal etmiyorum falan demiştim ama şimdi Allah razı olsun diyorum çünkü bünye çok güçlü olmadığı sürece sezeryan i biraz daha ağır bi yük. Demem o ki hiç korkmayın 😊
Ebrulikiz Rabbim analı babalı büyütsün okurken duygulandım😢
ne guzel anlattin masallah 😍
Zeynep8188 canım hiç korkmana gerek yok normalde kesip dikiyolar ama hissetmiyosun bile, sezeryanla dikişiyle normal bir tutulamaz, sezeryanda baygın oluyosun bebegini göremiyosun o heyecanı yaşayamıyosun 😊 rabbim kolaylıgını veriyo hiç korkmayın derim bu ikinci gebeliğim inşalah normal olucak yine tabsiye ederiz sizlerede