Alone twinsmom__ cnm devlet hastanesinde tek oda bulmak çok zor. O sebeple yanında doğum yapmış başka kadınlar da olacağı için erkek refakatçi kabul etmiyorlar. O eş kabul edenler tek kişilik odası olan hastaneler
twinsmom__ Alone evet haklısın normali o tabi mahremiyet açısından Kocaeli şehir hastanesnden bahsediyorum yakınım var bi orda doğum yapan, birde burda okuyorum işte bazılarının eşi yanındaymış tek oda vermişler vs O yüzden yazdım
Bihterrr Emineee27 özelde yapacağım kütahyada normal 15000 sezaryen 18000. Mesai saati dışında olursa %10 ekleniyormuş
qusel 1Ali 30+4 henüz. Gülçin hnmdan tek memnun kalmayan benim heralde 😀 sizin çok az kalmış sağlıkla kucağıniza almak nasıl olsun inşallah
1Ali qusel aminn, sizde bebişinizi hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah su gibi doğumunuz olsun 🌸
glycnkrt qusel yani tedavi aşamasına geçmeden rahim filmine gönderdi sonrası çorap söküğü gibi geldi🤣 inanılmaz rahatlattı beni. bana senin tüp bebeksiz hamile kalman zor çocuğun olmaz falan dediler o tam tersini savundu. o şekilde oldu.
Benanne13 Kesimeliff hangi medicana acaba ben beylikdüzü medicanaya gidiyorum doktorumuz orada 65.000 fiyat aldık sezeryan ve prenses doğum için normal için 56.000 aldık merak ettim
Dilek0638 sorybaby sanırım bazı hemşireler giydirmeye üşeniyor cırtlı bez veya lohusa pedi getir diyorlarmış
sorybaby Dilek0638 hemşireler mi giydiriyor ki ben de bi Doğum yaptim ya eşim ya da annem giydirdi hep şaşırdım doğrusu
Merve-metin arslann43 ben Ali sunaya gidiyorum akşam 6dan sonra hastanede oluyor ama gündüz giderim derseniz de burcu Betül hanım var ikisini de tavsiye ederim çok ilgililer