ykaya18 ne güzel anlatmışsınız
4yıl önce annem rahatsızlandı ambulans çağırdık kadın baygın yatıyor ambulansta gelenler covıd var içeri giremeyiz hastayı kendi imkanlarınızla çıkarın dediler çokta kilolu, babam komşuları çağırdı karga tulumba çıkardılar biri tutamadı bahçe duvarına bacağını çarptı (doku zedelenmesi oldu)
Neyse devlet hastanesi kabul etmedi özele de bütçe yok üniversite hastanesine götürdük bu kez ambulansta yok
Orda da kabul etmediler babam sinir krizi geçirdi ne biçim hastane alıp nereye götürücem falan deynce yatış verdiler meğer annem felç geçiriyormuş beyin felci ve 2gün müdahale edilmedi ardından ilaçlarını 1hafta sonra başlandı
Lafın kısası felçli kaldı, ses telleri felç hortum takıldı mamayla besleniyor
Müdahale edilseydi kalmayabilirdi şikayet ettim ama kimi kime ediyosun🤷♀️
Şimdi ben tüp bebekle hamileym ve hala hastane borcu ödüyoruz bu yüzden bütçemiz özelde doğum yapmaya müsait değil
Şehir hastanesiyle konustum durumumu anlattm bana bakabilecek hiç kimse yok eşim refakatçi kalacak dedm olmaz erkek refakatçi kabul etmiyoruz dedi doktor
Burda görüyorm aynı hastane de doğum yapıp eşi refakatçi kalan çok insan var
Boşuna sürekli hastane yapıyorlar içine dolduruyor işine gelen personeli onlar da dediğinz gibi çay çekirdek vakit dolduruyor