ayseheyecanli Mervealya1992 bence ikisi de değil babeonun eller serbesti alın makinaya bağlı kalmayın
ayseheyecanli Mervealya1992 evet evet kendi kendine yapıyor takıyosun sen normal ev hayatına devam ediyosun
Sedadvc Esoss22 Evde olsam da aldım çünkü beslenme rutini sadece bana kalmamalı. Gece veya gündüz arada dinlenmek için süt stoklamayi düşünüyorum. Arada babası da verebilsin.
Mervealya1992 Esoss22 bende smdı onu yenı duydum baktımda mukemel bısey hemde diğerlerine gore uygun bende ondan alcam🦋🦋
Esoss22 Mervealya1992 hepsiburadada indirim devam ediyodu bende ordan aldim bi fenomen kod vermisti yuzde 10 dusuyo ĶÜBRA10 koduydu deneyin isterseniz
EceQueen Önden almak mantıksız geliyor bana. Belki hiç ihtiyaç duymayacaksın? İhtiyaç olursa e bebek vs gidip alınır hemen. Lazım olursa çok önerildiği için giyilebilir olanlardan almayı düşünüyorum
Mervealya1992 EceQueen her türlü ihtyc duyuluyor o süt gelmesınden ziyade sutun gelsede sütü depo için dusun bebek emsede geri klanı sağıp buzluga atıyorsun
Esoss22 ayseheyecanli bebebaoyu aldim bende memnun olmasiniza sevindim iyi.bir tercih yapmisim.demekki
ayseheyecanli Esoss22 ben henüz doğurmadım 😅 sadece tercihimi ondan yana kullandım altında kullananların yorumları var zaten herkes çok memnun