Melekozlu 32 haftalık hamileyim. Hamile olmadan önce saçım boya vardı şuan saçımdaki boya gittikçe açıldı ve eşimin böyle daha çok hoşuna gitti 🙃 hamileyken saç boyanır mı ? Boyayan arkadaş varsa hangi marka kullandı acaba?
Melike_00 Melekozlu ben boyamadim ama tüy sarartici ile 3-4 defa kaşımın rengini açtım bence siz arastirin kimi uzman kesinlikle boyamayin der kimi uzman boyayabilirsiniz der. Bu konuda yapılmış çalışma olduğunu biliyorum araştırın isterseniz.
Missprincess Melekozlu ben normal ne kullanıyorsam devam ettim. Tabi her ay boyuyordum 3 kere boyadım sadece. Geçen hafta boyadım en son oda doğum çok yaklaştı fotoğraflarda güzel çıkmak için. Doktoruma sorduğumda açıcı kullanmadığın sürece sorun yok dedi. Tabi sizinki ne der bilemem
Sumruhazal Melekozlu 1 hafta sonra doğum yapacağım saclarımı önce kestırdım bır kaç gunede boyatıp öyle doğuma giricem çünkü doğumdan sonra vaktım olacağını sanmıyorum havalı ortamlarda boyandımı sıkıntı olmuyor ben yasamadım
Melike_00 Hamileannem ilk aylarda kestirdim. Şimdi baya uzadilar. Kuaför bile şaşırdı ya işte hamileler kestirmeye korkuyor gibisinden. Bende bunun batıl inanç olduğunu söyledim hatta annem bile kızmıştı😂 bende doktoruma sordum kestirebilirsin ne gibi sıkıntı olacak tırnaklarını kesmiyor musun dedi 😂
Bbuusra Hamileannem Ben hep ayda 1 kendim kestim hatta ilk bel altındaydı baya kısalttım hep geri uzadı lohusa iken kuaföre gittim tam küt olsun dedim ve 8 aydır saçım uzamıyor. Öylece kaldı çok pişmanım
52kmavis Melekozlu artık bebek gelişmiş ya işini garantiye al dipden kana geçiyormuş öyle duydum çoğu kuaförler yapıyormuş benimde dipim geldi baya bekliyorum aman diyorum hem kendine gelsin saç
Gg5348 Melekozlu ben doğuma 1 hafta kala boyayacağım doktorum açıcı olmadan amonyaksız boyayla bir seferlik boyayabilirsin havadar olsun ortamın dedi
Gzd5 52kmavis dipten kana geçme gibi bir durum bilimsel olarak yok :) sadece kimyasal kokusu sizi rahatsiz edebilecegi için önerilmiyor. (Bitkisel boyaya drlar izin veriyor)
Melike_00 Babygirl91 Yok demedim ki iyi misin ? En azından boya gibi kaşımda 40-50 dk beklemiyor sadece 1 dk bekliyor.
Gzd5 Melekozlu doktorum bitkisel boya yapabilirsin dedi. Bitkisel boya ile boyayacagim ben 35 haftaligiz😇
52kmavis Gzd5 öyle diyor doğum doktorları sosyel medyada gördüm kokusu tabikide rasız eder ama maske takılır ama dipden kana geçiyormuş bakınız isterseniz
52kmavis Gzd5 Ben hamilelik de saç kesmedim boyamadım normelde hep keser boyarım bebeği riske atamam ama sosyel medyada tiktok fenomenleri her ay boya yapıyorlar hamile olduğu halde ne bilim 🙂
Bares Melekozlu ben hem kestirdim hem de boyattım açıkçası benim doktoruma bu tarz şeyler hurafe geliyor o zaman kozmetik ürünleri şampuan falanda kullanmayın dedi bana