Esraa35 Kızlar 27.haftamdayım bir ayda 3 kilo almışım malesef bu kilo alımını nasıl durdurabilirim sizler nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz 🥺
irem88 Esraa35 ben 5 kilo bile aldır bir ay😂hep 4 kilo rahat alıyorum her ay birtek bu ay 3 kilo almışım ben kilo almamayı başaramayanlardanım ama hiç sorun etmiyorum çünkü doğumdan sonra kilo veriyorum
Esraa35 Filiz-02 Benimde bulantılarım devam ediyor kusmuyorum sadece gecen aya kadar herşey cok güzeldi ama suan yüksek risk grubunda oldugumu söyledi doktor
Esraa35 sltn2686 55 kiloyla hamile kaldım suan 66 olmusum malesef bebeğin gelişimi de iki hafta gerilemiş🥺
Esraa35 irem88 bende kilomu sorun etmiyordum ama bebeğimde gelişme geriliği olmus gecen aya kadar bebeğimin kolusu boyu cok güzeldi😑
Ytsnzy Esraa35 31 haftalığım 8 kilo aldım dikkat ediyorum ama bazen çok acıkıyorum meyve atıştırmalık yiyorum ama onlarda yarıyor bence 😀
sltn2686 Esraa35 bebeğe kilo aldıran şeyler tüketin birdaki kontrole kadar 2 hafta çok değil olabiliyor düzene girer inş 🩵
irem88 Esraa35 o kilodan mı oluyormuş ben öyle bişey yaşamadım benim çocuklarımda hep önde gidiyorlar kilo olarak
Ytsnzy Esraa35 ilk kızımda 10 kiloyla gitmiştim doğuma bakalım bunda kaçla gidicem 12yi bulacak gibi😀
Esraa35 irem88 kilodan dedi doktor cünkü benimde kontrollerimde iki hafta önde gittiğini söylüyordu gelişimi cok güzel diyordu doktor ama birden bire neden böyle olduk bilmiyorum birde ağır grip atlatıyorum onunda etkisi var mı bilemiyorum
Ytsnzy Esraa35 dikkat edilmeyince gerçekten hamilelikte çok alınıyor ya insallah veririz de doğumdan sonra😀😀