Aenur_aslan21 Hanımlar benim dün gece çok kötü kaşıntım vardı çok kasidim kanamam geldi sizde bu durumu yaşayan var mı ve hıc gecmiyor 30 haftalık oldum halem devam ediyor
aslan1905_ Aenur_aslan21 kanama olacak kadar yok bende ama çıldırdığımı biliyorum geçen hafta. Enfeksiyon çıktı ilaç kullandım ama sanırım denizden sonra ıslak oturdum o yüzden o kaşınmam. Yani cahil bir insan da değilim ama artık o kadar delirmiştim ki eşim tuttu beni utanmasam yoğurt felan sürecektim 😂😂😂 32 den selam
R-veyda44 Aenur_aslan21 sağlık ocağına gittim travocol diye bı krem yazdı sürdüm yine biraz kaşınıyor ama eskisi gibi değil pul pul olup sisiyordu parcalayasim geliyordu ama şuan iyiyim en fazla 3 gün kullanmam gerekiyormuş
Papatya632 Aenur_aslan21 benimde koltuk altımda başladı. Birinde ama diğerinde yok. Haliyle kaşı kaşı çoğaldı. Etrafına yayılmaya başladı. Afedersiniz göğsüme de geldi. Ne yapmam gerekiyor ? Nasıl geçecek
Aenur_aslan21 aslan1905_ ya benim kullanmadığım antibiyotik kalmadı fitil kalmadı geçmiyor çok kötü oluyorum kanama da oldu ama bebek hareketli içimde korkuyorum bir yandan da
Aenur_aslan21 R-veyda44 R-veyda44 ya ben onu da kullanıyorum şuan da fitilde hiç gecmiuor çok kasiyinca da kan akıyor travazol u günde 3 defa sürüyorum 🥹
Gamzeli_03 R-veyda44 mantar için en etkili Krem o sirkeli suyla yıkayın sirke de enfeksiyon önleyici sonrası Krem uygulayın
Aenur_aslan21 @“sena_arslan1”#p33847781ya benimde geçmiyor bazen hiç uyumuyorum geceleri hiç hiç uyuyamiyorum
Gamzeli_03 Aenur_aslan21 biraz yakıyor yara olunca kaşıma dan mantar canlı sonuç da sirke de öldürüyor Krem de rahatlatır sürekli olduğu zaman iyi huylu bakterileri de öldürür günde iki kez yapın mesela
Aenur_aslan21 Gamzeli_03 teşekür ederim bunu deniycem korkuyordum yapmaya ama fitiller bitsin denim bir
Zuzu01 Aenur_aslan21 dayanamaz oldum artık hareket edemiyorum penguen gibiyim bakalım hayırlısı diyorum