teachervera Anonim521 Sakın sakın sakın Ahmet yalınkaya ya gitme de Urfa dan gittim 2 bin idi on dakika bakmadı bebeği asla göstermedi sürekli yok ensesi kalın yok akciğerinde sıvı var sana amniyosentez yapayım deyip durdu her gidene böyle yapıp bebeği asla göstermiyormş ece hocaya git
feride09 Anonim521 detaylı ultrasona girdiniz mi bilmiyorum ama yine de yanıtlayayım Ece hocaya gideceğiz biz de fiyatı 3500 TLmiş
Ebbruc Anonim521 mehmet irfan külahçıoğlu 3bin tl ama çok iyi bi doktor, çok detaylı bakıyo ve bilgi veriyo. Şimdi takipli olduğum doktor
feride09 Esrates Ece hocaya gittik, randevu konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadık 2 hafta önceden randevu almıştık. Kesinlikle öneririm kendisini çok memnun kaldık
Songullkarci Brcuburci tamam canım bende bu hafta gideceğim de üniversiteye randevu aldım girebilirim inşallah
Maviada Songullkarci Merhaba üniversite hastanesinde hangi doktora randevu aldınız , nasıl alınıyor bir de bnde detaylı usg yaptirmak istiyorum
Songullkarci Brcuburci inşallah teşekkür ederim 💞😊 Doğum konusunda kararsızım ben Silvan’da yaşıyorum şu anda burası Batman a daha yakın oradaki dünya hastanesinde düşünüyorum. Siz nerede düşünüyorsunuz?
Brcuburci Songullkarci batı Hastanesi’ne gitmeye başladım bende bakalım memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum 32.haftadsyim bişey kalmadı 🤗
hd21 Bende Ece hocaya gittim 3500 ₺ di ama çok memnun kaldık benim biraz riskli bir gebeliğim vardı yaklaşık 1 buçuk saate yakın sürdü muayene çok detaylı ve açıklayıcıydı