Merhaba arkadaşlar biz planlı sezeryan olduk sekerim oldugu icin bebek etkilenmesin diye. Cumartesi günü icin gün verilmişti bana 12den sonra hiç bişey yememem söylendi ve sabah 8de hastaneye gittik. Saat 9.45te doğumhaneye alındım en cok korktuğum şeye geldi sıra spinal iğnesi.. kendimi ilk seferinde o kadar kastım sıktım ki iğne yerini bulamadım geri cıktı. 2. Kez iğne yapacaklarını söylediler sadece iki sn beklemelerini istedim ve gözlerimi kapatıp derim bi nefes aldım iğneyi yaptıklarını bile farketmedim sonrasında. Korktuğum kadar yokmuş. Daha sonrasında ayaklarımın ucundan bir sıcaklık yayıldı ve uyustum 5 dk içinde. Tek sıkıntım ben endişeliydim ve nefesimi düzene sokamıyodum. Hemsire benimle sürekli sohbet etti. Yapılan her işlemi anlattı. Karnımda sürekli dokunmalar hissediyorum ama acı asla yok. En son biraz üstten bastırcaz korkma sakın dediler ve hemen ardından oğlumun sesini duydum 💙 o ana kadar olan tüm korku endişe gerginlik hepsi geçti. oğlumu bana gösterdiler temas ettik ve onu kontrollerini yapıp babasına teslim etmek icin cıkardılar. Benim dikişlerim atıldı son kontrollerim yapılıp bebeğimden 20 dk sonra benide odaya aldılar. Kum torbası koydular zaten uyusuksun hissetmiyosun. 4 saat sonra tüm uyusuklugum geçti karnıma bastırdılar ama asla abartıldığı gibi bir acı değil arkadaşlar. İlk ayağa kalkma olayı da beni zorlamadı sadece hafif bir bas dönmesi oldu o kadar. Kendimi çabuk toparladım hatta öyle ki pazartesi günü taburcu olurken esim puseti heyecandan evde unuttuğu icin oğlumu kendi kucağımda cıkardım hastaneden.
Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.