Sydaglsen kız öyle deme
Ne sancılar geldi o kadar sakinimdir ama hastane yıkıldı çatala o kadar indim çıktm artık dermanım kesildi 15 saat sancı çektm yetmedi suni verdiler ebe zaten arsızn tekiydi doktor mesai saati gelmeden zahmet edip gelmedi bile (hatta normal olucak diye kestirip çatı muayenesi bile yapmamıştı) 4 kg suyu çoktan gelmiş kordon dolanmış tosunumu o kadar zorladı ki nefes alamıyorum diye oksijen verdiler bebeğide kesi atıp vakumla aldılar mahvoldm karnıma bastırdılar 40′ım çıkana kadar iyileşmedi morluklar dikişim bi türlü düzelmedi ahh ahhh doğum sonrası da kv yüzünden boşanma aşamasına kadar gittik eşimle, stresten sütüm kesildi mama veriyorm emziremiyorm diye aylarca ağladm kızım erkek gibi hem aksi hem hiperaktif şuan düşününce aklım çıkıyor nasıl olucak napıcam diye korkuyorum ama Allah biliyo yine 2. Yi de ben istedm olsun artık diye 😂 Rabbim dayanma gücünü veriyor ya ben ne çektiysem ilgisiz doktor ve kendi bilgisizlğmden çektm bu kez doktoruma çok güveniyorum o da sürekli bilgilendiriyor. 25. Haftadayz bakalım nasıl olacak