myangelson beyzagrdg erken gebelikse prodoctor kasetse laboquick ama genelde eczanelerde seçenek olmuyor tek marka oluyor
mmedinestlms beyzagrdg 2 hamileliğini de prodoctor ile öğrendim kuruma çizgisi falan hiç çıkartmıyor artımed ve days doctor kesinlikle yanıltıyor ve kuruma çizgisi çıkartıyor
beysenyil beyzagrdg erken gebelik testi alırsan daha net görünür varsa çizgisi canım 🌸 Allah gönlüne göre nasip etsin bize de haber ver mutlaka. Freely marka oluyor genelde çoğu eczanede bende onunla öğrendim yanılma payı pek yok o marka da ❣️
Elifff2112 beyzagrdg yap benim de yumurtlamadan 14 gun gecinxe erken gebelik testi yaptım ama adetim gecikmemişti o yüzden erken gebelik testi yaptim pozitif çıktı birazdan kan vermeye gidicem
myangelson beyzagrdg negatif çıkmış gözüküyor olsun hayırlısı olsun 1 hafta sonra falan hala adet olmazsanız testi tekrarlarsiniz geç yumurtlama ihtimaline falan karşılık
Ebrueren beyzagrdg canım geç döllenme olduysa olabilir ama tabi bunlar biraz düşük bir ihtimal genelde çıkardı gebelik olsaydı 😔