ecemeric95 Eslem2112 Eşim banyo dekorasyon ustası. Ben de yönetici asistaniyim. Çalışıyorum şuan. İnşallah sağlıklı giderse 32 haftaya kadar çalışmak istiyorum
elamom24 Esim beden egitimi ogretmeni ama ogretmenlik yapmiyor spor salonumuz var ben de pilates egitmeniyim berebar calisiyoruz
Tuba-788 elamom24 bizimde salonunuz var birlikte işletiyoruz eşimle. 38+4teyiz hangi şehirdesiniz acaba siz
Hasret18ayaz Eslem2112 eşim şoför ticaret bakanlığında görev yapıyor bende e ticaretle ilgileniyorum kendi işimi kurdum
ykaya18 Ben Finans Şefi ydim, ayrıldım. Şimdi kendi firmamızda Mali İşler Yöneticisi olarak çalışıyorum eşimde Genel Müdür. ✨💚
Marsli3955 Eslem2112 Ben şehir plancısıyım eşim inşaat mühendisi aynı kurumda çalışıyoruz, iş yerinde görüşme sıklığımız çok iyi ne az ne çok benim için harika ❤️
aslhnkrts9 Eslem2112 ben öğretmenim , eşim erkek kuaförü 🫠 4 yıl öncesine kadar çalışıyordum evlenince başka yere geldim eşimden dolayı burda çalışmıyorum artık hiç çalışamam gibi kızım okula başlayana kadar kendim büyütmek istiyorum 🥰
mrs-dalloway Ben de Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünde sosyal hizmet uzmanıyım, eşim ise komiser
Yasminnnnn Eslem2112 Eşim veteriner bende işletme mezunuyum 5 yıl çağrı merkezinde çalıştım evlenince işten ayrildim farklı bir ile gelin gittiğim için
Regima Eslem2112 eşim öğretmen ben daha üniversiteyi bitirmedim😅 şükür ki son yılım. Meslek filoloji( almanca ve edebiyyatı)
hubanurozbas- Eslem2112 eşim bankacı devlet bankasında çalışıyor bende kozmetik mağazasında mağaza müdürüydüm fakat hamile kaldıktan sonra ayrıldım :)