Pelinaltnl Hem harita teknisyeniyim hemde ekonomistim ama aslında cift mesleki işsizim annemin tabukcu dükkanında yardım ediyorum kasiyer olarak😂😂 eşim ise 13 yıldır berber bu yıl restorant isletimine başladı kuzeninin 2. Şubesini işletiyor kendisi
yavrucakannesi Eslem2112 ben mimarim eşim de makam şoförü ☺️ aynı yerde belediyede çalışıyoruz ama gebelikten dolayı ben ara vermistm☺️
Ask1907FB Eslem2112 ben maliye okudum ama ev hanımıyım çalışmiyorum eşimde radyoloji mezunu ama üniversiteside memur 😇
tubaydinlioglu_3561 Eslem2112 eşim muteahhit bende ingilizce öğretmeniyim iki alakasız mesleğin buluşması 😎😎
Hazal001 Eslem2112 Merhaba eşim müteahhit inşaat işinde ben de peyzaj mimarıyım memurum :) 37 haftada zorunlu doğum iznine ayrıldım evdeyim
aysegulpolat121 Ben atanmadan önce hastanede ikimizde güvenliktik şu an ayrı kurumlarda hala güvenlik görevlisiyiz❤️
Ars2223 Eslem2112 ben grafik tasarımcıyım ama şuan hamilelikten dolayı çalışmıyorum eşim yazılım mimarı bankanın yurt dışı ödemelerinin eft vb şeylerin falan yazılımını yapıyor
mnk_brlce1 Eslem2112 Eşimin kendi iş yeri var fotoğraf çerçevesi ve albüm imalatı üzerine ben de devlet hastanesinde tıbbi sekreterim 😌