Utopik Selamlar fetal dna testi yaptıran var mı , öneriyor musunuz ? Yaptıran arkadaşlarım nereye yaptırdınız , kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor ve ücret aralıkları nasıl ?
Ayse0575 Utopik ben yaptırdım. Risk varsa yoksa kesin belli olsun gebeliğim boyunca şüphe içinde yaşamayayım diye. Eğer durumunuz el veriyorsa fetal yaptırabilirsiniz. Ben 350 dolara yaptım. Dolar üzerinden alıyorlar genelde. Özel kliniğe gidiyorum kendi doktorum aldı testi genoksa gönderecekti muhtemelen. Fetal DNA’yı istediğiniz haftada yaptırabilirsiniz bi süresi yok🙏🏻
Busmer Utopik Bende yaptırdım üçlü tarama testim riskli çıkmıştı Fetal DNA yaptirmak istedim aklımda soru işareti kalmasın diye gentan firmasına yaptirdim izmirde 10 bin tlydi ve şükür sonuçlarım temiz çıktı guvenebilirsiniz doğruluk oranı çok yüksek çünkü
myavocado Utopik yalilmasi gerektiğini düşünüyorum. 14. haftalarda yaptırmıştık bız Ankara’da eurofins firmasına, Şubat ayı filandı sanırım 13.500tl civarı ödeme yapmıştım.
tuba6006 Utopik ben 11. Haftada direkt fetal DNa yaptırdım doktorum diğerlerinin yerine onu önerdi ve önerdiği yerde yaptırdım 350 dolardı.
Utopik Ayse0575 teşekkür ederim :) ☺️ 2 li 3 lü yaptırmadım yanlış çıkma olasılığı yüksek diye fetal düşünüyorum , çoğu anomalilere bakılmıyor diye duydum. Biraz daha düşüneceğim, siz kaçıncı haftadasınız
Ayse0575 Utopik fetal DNA’da down sendromu, trizomi türleri ve bazı ender genetik hastalıklara bakılıyor. Yani hemen hemen olabilecek genetik hastalıklara bakılıyor. Bende ikili teste güvenmediğim için tercih ettim çünkü çevremde hep riskli çıkıyorlar onları duyunca bile çok üzülüyorum ve kaygılanıyorum. Aşırı kaygılı bi yapım olduğu için kesin olacak sonuca ulaşmak istedim. İnşallah güzel sonuçlar alırız🤲🏻 ben 13+3 haftadayım. 13. Haftamda yaptırdık tam. 3 gün önce yani
Utopik Ayse0575 evet evet benimde çevremdeki herkesin 2 ve 3 lü tarama testleri yanlış çıktı 😅 o yüzden kendimi tribe sokmamak için direkt eledim o seçenekleri . Fetal DNA tercih edeceğim yüksek ihtimalle , çünkü Allah korusun doğum sonrası da olabilecek hastalık veya riskleri tespit ediyormuş sanırım önlem amaçlı baya ileriye yönelik bilgi veren bir test.
ayseheyecanli Ayse0575 çevrenizdekiler nasıl riskli çıkıyor o kısmı anlamadım fetal dna da mı riskli çıkıyor
Sunshine48 12+1 iken yaptırdık 12 gün içinde çıktı sonuçlarımız 2 li yaptırmadan direkt yaptırdım 12.500 tl ödedim Natera Panoramaydı bizim yaptırdığımız Şuan 16+5 iz cinsiyetini de 12 gün içinde öğrenmiş olduk yani 13. Haftada sürekli nasıl çıkacak acaba düşüncesi ve sadece 2 lide değil diğerlerinde de aynı düşünceyle beklemek çok zor ve her biri 15 günde anca çıkabiliyor tek seferde daha rahat ettik bence öneririm eğer bütçeniz el veriyorsa yaptırın bence ❤️
AyGC @"Utopik’’ Yaptırdık, kafada çok soru olunca zorunda kaldık ama en başında direkt onu yaptırsaydık dedik, ikili teste hiç gerek yok inanın. Genoks (Rapid) firmasına yaptırdık, Ankara’da sonuç alınan.
ebruucccicek AyGC merhaba biraz daha degaylandirir misiniz ben de yaptırmak istiyorum hangi hastane de yaptırılıyor
Ayse0575 Gulsennnnb amin çok sağolun🙏🏻 cinsiyetini göstermedi ama doktor kıza benzetti fetal DNA’da cinsiyeti de gelecek bakalım. Siz öğrendiniz mi cinsiyeti😊
Mugey İkizlerde diğer testler güvenilir sonuç vermediği için fetal dna yaptırdık. Eurofins firmasına 11.haftada yaptırmıştık.
Aslaninannesi_ Bende 12.haftada yaptırdım ikili testim riskli çıkınca fetal temiz geldi 12 güne çıktı sonuçlarım ilki laboratuvar sunuyorlar biri Ankara biri Amerika ben ikincisi daha kapsamlı diye onu seçtim 12.000 ödedim
Cheryy1 Utopik 13. Haftada yaptirdim ikili testim riskli geldigi icin hala sonuc bekliyorum insallah temiz gelir 🙏 eurofins diye bir firma genis kapsamli olan paketi 420 dolara yaptırdım fransaya gidiyormuş test
Dfnsyn Cheryy1 Utopik Ben de 11. Haftamda eurofinse yaptırdım, Fransa’da inceleniyor ve araştırdığıma göre en kapsamlı firmaydı, çok fazla tarama yaptılar tüm kromozomları teker teker inceliyorlar. Ben çok memnun kaldım 6. Gün benim sonucum geldi çok şükür temizdi, cinsiyeti de öğrendik 🙏🏻 doktorum ikiliye gerek duymadı 🌸
ceren-123 Utopik 18.haftamda yaptırdım ikili testim temiz gelmişti ama doktor kalbinde parlaklık gördü önerdi risk olabilir dedi ,aklımda kalsın istemedim sonuç bekliyorum 🙏🏻
Aslaninannesi_ ceren-123 merhaba umarım sonuçlarınız temiz gelir merak ettiğim bir şey var bu kalpteki parlaklığı detaylıdamı normal ultrasonda mı gördünüz ve fetal dna bu sorunlarıda söylüyor mu sadece merakımdan soruyorum 🙏
Cheryy1 Dfnsyn aa nekadar erken gelmiş benim 7 gun oldu hala gelen giden yok 10-15 is gunu icerisinde gelir dediler
Osqeuy Dfnsyn cinsiyeti nasıl öğrendiniz? Birde raporunuzda sağ üst köşede örneğin M harfi gibi bir harf ya da başka bir harf var mıydı?