Öncelikle daha düne kadar bende böyle yorumlari okuyup korkudan ölüyodum ama biz bugün kavuştuk kızımla:) 39 hafta icin planlı sezaryen konuşmuştuk doktorumla ve bir gün önce gece 12 den itibaren birsey yiyip icmemem söylendi. Sabah 11 gibi de yatışımız oldu ben aşırı gergindim. Sonra hemşire geldi önce bana önlük verildi ve damar yolu açıldı. Bu arada elimin üstünden damar yolu ilk kez açtırdım ve spinal iğnesinden daha fazla acıdı
Neyse saat 2 gibi beni ameliyathaneye götürdüler ve aşırı aşırı korkuyordum. İlk önce spinal anestezi için sırtıma soğuk bir uygulama yapıldı ve arkasından hemen iğne vurdular ve sadece basit bir batma hissettim 5 dk sonra ayaklarım uyuşmuştu zaten önce sağ bacağımı bükmemi istediler yapamadım arkasından doktorum şuan çok acılı bir işlem yapıyorum hissettin mi dedi hissetmedim ben uyuştuguma kanaat getirmiş oldular ve ameliyat başladı. Çok aşırı gerildim ama asla kafamı oynatmadim kendimi kasmadim ve zaten bebis hemen çıktı ilk kontrolleri yapılıp ameliyathaneden çıkarıldı ben de 20 dk sonra çıktım. Yalnızca çekiştirmeleri hissettim ama asla rahatsız olmadım kasmayinca kendinizi problem yok. Ve anestezi etkisini 4 saat sonra kaybetti ilk yürüyüş zordu hala yürüyemiyorum sorunsuzca ama iyilesilir. Hiç bas ağrım omuz ağrım olmadi bir tek dikiş yerleri çok ağrıyor fakat 10 saat oldu azıcık Gaz çıkınca hafiften oda rahatladı:) sorusu olan korkan olursa cevaplarım herkese çok güzel doğumlar nasip olsun inşallah hiç korkmayın:)