Hanife_ Byzctn 20. haftada verdi önceden histereskopi olmuştum normal doğum olmazmış 37. haftaya gün verdi aslında erken gibi ama şekerimdendir diye düşündüm
Byzctn Hanife_ sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 Bende 26 haftalık olucam hayırlısı ile Cumartesi kontrolüm var da bende doktoruma sorayım bakalım belki bir tarih verir mi acaba diye merak ettim
asilsmom Şafak 86🧿😍kızıma kavuşmak için o kadar sabırsızlanıyorum ki🙏🏽RAbbim hayirla,saglikla kavustursun bizleri🤲🏼Bende herşeyini aldim minigimin👧🏽Dogum 13 nisan dedi dr um ama ben normal dogum istemedigim icin mart 25 gibi falan alirlar heralde🧿💓❤️
Hanife_ Byzctn ben de çok korkuyodum Allahtan dr sezeryan dedi ama yinede bir engeliniz yoksa normal yapmaya calışın sezeryanında zor yanları var
Eylul_lll Byzctn Benimde safak 100 ama nisan 17 dw sezeryan olucam ikinci gebeligim çünkü zaman yaklaştıkça heyecanlaniyorum ilk oglumda 29 aylik oda erkek buda beraber büyüsünler istedim cok ara vermedim allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin🙏🙏🙏
Canparem Elfm ne kadar ara koydun ? büyük ihtilalle sezeryan olur . Dikişlerde sorun gözükmese bile şancı çektiğin anda iç dikişlerin atma olasılığı olduğu için doktorlar riske atmayı tercih etmiyo
Hilalalara Byzctn Şafak 94 ama İnan hiç bişi yapmadım daha eşim daha erken erken erken diyip duruyo maddi sıkıntıdan değil bebek için bütçemiz hazır ama babamız hazır değil durum bakalım herhalde Doğuma bi gün kala yapıcaz herhalde 😂😂