Byzctn Allah’ın izni ile Şafak 100 🙏🏻👼🏻😍 her şey yolunda çok şükür çok güzel bir hamilelik geçiriyorum şükürler olsun ki..🙏🏻🧿 Sağlıkla kızıma kavuşmayı hayal ediyorum onu kollarıma alıp seveceğim günler gelsin istiyorum bazen korku stres sarıyor nasıl büyütücem her seyden korumalıyım onu diye.. ama inanıyorum ki hepimiz çok iyi anneler olucaz daha hiç görmeden onları çok seviyoruz dimi ? Rabbim bu süreçte inşallah beklediğimiz yavrularımız ile kavuşmamızı nasip eder. Hazırlıklar ne alemde güzel anne adayları? Ben kıyafetlerini bitirdim tercihime bağlı olarak bebek odası, sepet beşik ve bebek arabası aldım.. fakat odasını henüz getirttirmedim Şubat sonu Mart başı gibi bebeğe bağlı olarak getittiricem daha alınacak ufak tefek şeyler var onlar için daha bekliyorum baya uzun yazdım kusura bakmayın hadi sizde içinizden ne gelirse yazın bekliyorum 😍
sonernaysesi Byzctn bizim de şafak 102 benm de kızım olucak Allahın izniyle zaman yaklaştıkça korkuyorum bi yandan seviniyorum karma karışık duygular icerisindeyim anlamış değilim 😊😊
Eylul_lll Byzctn Benimde safak 100 ama nisan 17 dw sezeryan olucam ikinci gebeligim çünkü zaman yaklaştıkça heyecanlaniyorum ilk oglumda 29 aylik oda erkek buda beraber büyüsünler istedim cok ara vermedim allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin🙏🙏🙏
nursen1153 şafak 97 kız olucak inşallah Allah yavrularımızı saglıklı şekilde kucagmıza almamızı nasip etsin😇😇
Hanife_ Şafak 96 normalde 22 Nisan doğumum ama dr 1-8 nisan arasına sezeryan günü verdi oğlumuzu bekliyoruz rahat bir hamilelik diyemicem tiroid gebelik şekeri kan sulandırıcı iğneler bi yandan çalışıyorum artık çok yoruldum ders anlatacak halim kalmadı geceleri hiç uyuyamıyorum sanki hiç bir yere sığamıyor gibiyim oğlumun herseyi hazır bi bezi ıslak mendili fln kaldı bir de benim birkaç eksiğim kaldı hayırlısıyla doğururuz inşallah
Ozgekrdmn Bizimde şafak 102 🌸😁 daha yeni yeni başladık bişeyleri almaya inşallah hayırlısıyla kurtarsın rabbim hepimizi ❤️😊
Hanife_ Byzctn 20. haftada verdi önceden histereskopi olmuştum normal doğum olmazmış 37. haftaya gün verdi aslında erken gibi ama şekerimdendir diye düşündüm