virpecuyya doğumu aralık ocağa denk gelenler ne durumdayız, kaç haftalık oldunuz, kaç gram oldunuz, süreç nasıl ilerliyor 🌸🐣
Kayraninnannesi virpecuyya En son gittiğimde 280 gramdı şimdi 23+1 haftalık olduk bu hafta kontrole gideceğim bakalım ne durumda kızım😍Sezeryan olacağım için Aralığın ikinci haftası tahmini tarihim💕
gizemm0688 virpecuyya 19+3 ikiz gebelik. Biri 288 gram biri 320 gram. Detaylıya girdim bugün. Her şey yolunda fakat bır bebeğin kalbını ve yüzünü net göremedi doktorum. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🙏
MerveA2020 virpecuyya 20+3 olduk ikinci bebeğime hamileyim 😇 bu hafta detaylı ultrason randevusu alacağım. İlkiyle uğraşmaktan garibimin büyüdüğünün farkına bile varamıyorum 🥹
Yeniyeniden virpecuyya 19 haftaya girdik en son 18+4 268 gram 20 cm di 🙂 bugunde ilk defa hissettim kimildadigini
Dlrdilara virpecuyya 19+2 bugün gittim 316 gr gelişimi gayet iyi dedi boyunu sordum bu haftalarda büyüdüğü için boya bakmıyoruz baş çevresi karın çevresi ölçüyoruz dedi yani her şey yolunda sanırım şu an çok şükür doğum da Ocak sonu gibi görünüyor ☺️
Nurpoyrz virpecuyya 24+3 üz ama yeni kontrole gitmedim gram olarak bilmiyorum:) süreç bizde gayet iyi ilerliyor sadece yatarken çok rahatsızlık hissediyorum dönerken ağrı hissediyorum yatakta ve karnım çok sertleşiyor
Zhrbjts Nurpoyrz aynıyız bende yatarken donerken kalkarken zorlanıyorum birde bugün ikk defa su gibi renksiz kokususz akıntım oldu azıcık skzdede oluyirmu sumu idrarmı hamilelik akıntısımı hic anlamadım
Hcrndgn Bizde 22+3 olduk en son 18 haftalıkken gitmistm 240 dedi doktor kilosu yarın kontrolüm var insaAllah cinsiyeti gösterir daha ogrenemedim
777Kubra777 Bizde 21+1 yarın detaylı ultrason var :) cumartesi kendi doktoruma randevum var en son 200 gr’dı ama 16 haftalıkken gitmiştim
yldz_10 21+3 iken 361 gr olmuştu aralık sonu ocak başı doğumum şuan bebek gayet iyi demişlerdi ama plesanta rahimi kapatıyor dedi değişmesini bekleyeceğiz demişlerde hayırlısıyla 4 ay bitsin istiyorum ben biran önce
ideemirel virpecuyya 19 haftalığız🥰 ikinci gebeliğim, kızımla birlikte kardeşini bekliyoruz. Ben hala hareket hissedemiyorum onu bekliyorum 🤔
BerivanLina virpecuyya 26. Haftadayiz 🥰 gecen hafta gittigimde 810 grdi. Aralik 12 dogum gorunuyor bakalim 🥰
Freefam virpecuyya 24+4 teyiz sali gunu randevumuz ben de cok merak ediyorum kac gr oldu en son gittigimizde 21+4 te 481 gramdi baya da oldu gitmeyeli merak ediyorum ne durumda oglusum. Bebegin hareketlerini nasil hissediyosunuz surekli hreket var mi gun icerisinde bikac kez mi ben gun icerisinde 5 6 kez hissediyorum bazi gunler daha sert hareketleri bazi gunler daha yumusak
Ebbruc virpecuyya 20+6 , en son serklaj kontrolüne gittim kilosunu falan sormayı unuttum 🥲 24.haftaya kadar da gitmicem daha çok merak ediyorum boyunu , kilosunu 🥲 4 haftadır falan içerde boks maçı var 😂
Busedeveci virpecuyya 19 haftalık olduk bizde. En son kontrole gittiğimizde 17. Haftadaydık 227 gram 18 cm dedi doktorumuz diğer kontrolümüz iki hafta sonra. Bakalım büyümüş mü oğluş 👶🏻😍 sezeryan veya normal suan için bir düşüncem yok tahmini doğum Ocak sonu bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
sacmalamakizim virpecuyya 23+4 haftalık olduk, 3 gün önce gittim kontrole gayet iyi gelişimi, 606 gram çıktı boyu da 28 mm. Doğum sezaryen olacak 30 aralık 40 haftalık oluyor, 38-39 hafta arası sezaryen olurum sanırım.
Sezer2108 sacmalamakizim benimde 29 Aralık gösteriyor. Sezeyan sizin mi tercihiniz. Ben doğum şeklim konusunda kararsızım ama doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu tarihi vs.
Hilalalpars 26 haftalığız bebiş 1 kg 60 gram olmuş 10 gün de önde gidiyor 4 aralığa aldı en son doğumu ama ben Kasım bekliyorum sürekli öne geldi tahmini tarih :)