Byzgcl benim b12 değerim 66 ve doktorum hemen günlük iğne sonra haftalık iğne sonrada aylık iğne olarak başlıyoruz dedi.. 1 hafta her gün vurundum şimdi haftaliga geçtim ve bebeğe zararı yok aksine hem bana hem ona faydası var.. şu an 26 haftalık hamileyim korkma bişey olmaz doktorun iğne veya hap önerir yükselir yine.. zaten bebek senin depolarını kullanıyor korkma canım 🌷🌷🌷
B12 EKSİKLİĞİ!!
Byzgcl bende iğne vuruluyor 1 kutu günlük vuruldum 1 kutuda haftalik vurulacak sonra 1 kutuda aylik vurulacak. Şimdi haftaliktayim
Busragoymen kaç çıktı senin değerin canim
Bebekk38 merhaba bana da iğne verdi dahiliye doktorum fakat prospektüste gebeler kullanamaz yazıyor. Siz hangi iğneyi kullanmıştınız
Byzgcl değerim düşük çıkmadı mide bulantım çok olduğundan doktorum vitaminsiz kalmayım djye kullanmami istedi
Benim de b12 değerim çok düşük çıktı son tahlilde dil altı sprey önerdi onu kullanıyorum tehlikeli olabilecek bir durumdan söz etmedi ama
- Düzenlendi
Aslında b12 nin iğnesi cok önerilmiyor diye biliyorum ben 3. Ayımdan beri b12 metilkobalamin formunu kullanıyorum dahiliye doktoru 1000 e kadar yükseltebilirsin dedi ki normalde de öyle 1000 e yakın olması gerekiyor ama ne yazıkki hastanedeki referans degerleri cok düşük ve bazı doktorlar düşük dozlara yeterli diyor . B12 su ile atıldığı için fazlası ve cok çabuk değer düşebiliyor depolanan bir vitamin değil
senanur-gok dodex kullanıyorum canım