Byzgcl benim b12 değerim 66 ve doktorum hemen günlük iğne sonra haftalık iğne sonrada aylık iğne olarak başlıyoruz dedi.. 1 hafta her gün vurundum şimdi haftaliga geçtim ve bebeğe zararı yok aksine hem bana hem ona faydası var.. şu an 26 haftalık hamileyim korkma bişey olmaz doktorun iğne veya hap önerir yükselir yine.. zaten bebek senin depolarını kullanıyor korkma canım 🌷🌷🌷

Byzgcl Benim de b12 im çok düşük sınırın altında doktorum iğne yazdı 3 günde 1 iğne oluyorum

Byzgcl bende iğne vuruluyor 1 kutu günlük vuruldum 1 kutuda haftalik vurulacak sonra 1 kutuda aylik vurulacak. Şimdi haftaliktayim

Melismelo anladım canım 20 haftalıkken vermisti haftalık iğne vermisti onu kullandim. İyiydi değerim bı anda düşmüş

Bebekk38 kaç haftalıksin canım bende iğne kullandım 20.haftada sonra tekrar düşmüş iste

Byzgcl şu an 26 haftalık hamileyim canım.. aynı zamanda ferritin düşüklüğü de vardı ve değerim 4 du anliycan bütün herşey düşüktu ama ilaç kullanıyorum faydası da oluyor çok şükür 🤲🌷

Bebekk38 iyi maşallah ya benim ferritin normalde aşırı halsizlij var büyük ihtimalle b12 düşüklüğünden sanırım

Byzgcl internete böyle yazın

Orzax Ocean Methyl B12 Methylcobalamin 1000mg Dilaltı Sprey 5 ml

Bebekk38 merhaba bana da iğne verdi dahiliye doktorum fakat prospektüste gebeler kullanamaz yazıyor. Siz hangi iğneyi kullanmıştınız

Bebekk38 ay benimde 56 çıkmıştı ve ben yataktan kalkamıyordum halsizlikten nefes darlığından sonra iğnesini yaptırdım düzeldim çok şükür

Byzgcl değerim düşük çıkmadı mide bulantım çok olduğundan doktorum vitaminsiz kalmayım djye kullanmami istedi

Benim de b12 değerim çok düşük çıktı son tahlilde dil altı sprey önerdi onu kullanıyorum tehlikeli olabilecek bir durumdan söz etmedi ama

Aslında b12 nin iğnesi cok önerilmiyor diye biliyorum ben 3. Ayımdan beri b12 metilkobalamin formunu kullanıyorum dahiliye doktoru 1000 e kadar yükseltebilirsin dedi ki normalde de öyle 1000 e yakın olması gerekiyor ama ne yazıkki hastanedeki referans degerleri cok düşük ve bazı doktorlar düşük dozlara yeterli diyor . B12 su ile atıldığı için fazlası ve cok çabuk değer düşebiliyor depolanan bir vitamin değil

Ubt benimde canım hiç halim yoktu dermansizdim ama şimdi çok şükür biraz toparlamaya başladım