Tutaste_ -37- kan vwrde garanti olsun canım ben kan verene kadar hiç önemsemedim iki test yapmama rağmen
-37- Tutaste_ yarın vericem inşallah canım benim gitmeden yola bir kan vereyim bir de dönünce inşallah 🤲
-37- ykaya18 amin öyle böyle heyecanlı değilim saglikciyim ama ne yapmam gerek bilmiyorum 🐣dua edin lütfen güzel ilerlesin
Nergizos -37- canım baya kalıyormussun. Yarın betadan sonra ayın 12 13unde bı dra git orda istersen. Kese oluşumu görülürse en azından dış gebelik ekarte edilir
-37- Nergizos öyle mi diyorsun olmadi gideyim Antalya ya gidecegiz olmadı soyledigini yapayım şu an hiç bir şey bilmiyor gibiyim
Elifff2112 -37- ayy hayırlı olsun bende yeni öğrendim Allah’ım sağlıklı bir hamilelik sureci gecirmemizi sağlıkli.sekilde de kucağımıza almayı nsisp etsin
Bergamot -37- evet aşkım bir yaz denize girmeden geçti ah ahh 🥲 razıyım sıcakta yanmaya minişler sağlıkla gelsin de 💕
-37- Bergamot aminn bende razıyım onlar sağlıkli bir şekilde bizimle olsunda ben denizi izlemeye de razıyım 🥰
Cicek7616 -37- öncelikle hayırlı olsun inşallah ama eğer hamilelik varsa yeni olduğu için yolculuk yapmazsanız daha iyi olur en azından doktora gidin o git derse gidin riske atmayın derim tabi yine tercih sizin
-37- Cicek7616 çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın soracağım aile hekimine kanda vereceğim🥰