-37- Erkekannisi2 ha diyince hemen randevusuz olur mu ki.alttan bakmazlar değil mi .bana o zaman ilk başta olursa baktirma düşük olru demislerdi
Erkekannisi2 -37- evet baktırma canım , ilk oglumda kesede bebekte gorunemişti kan almıstı sadece, ikincide kese göründü bebek yoktu , sonraki muayenelerde gorundu bebişler
Canannndvrz -37- canim 5 sene kadın doğumda çalıştım kızımda 3 ay hep alttan muayene oldum muayene asla çocuğa zarar vermez bunlar tamamen hurafe bebegi daha rahat görmek için alttan bakıyorlar benim kizimin cinsiyetinide öyle görmüştük biz eğer alttan bakılmaz gerekiyorsa bakil
Erkekannisi2 qusel canım benim ucuncu olucak istıyorum yani , salı gunuydu son adet tarihim , herzaman olan akıntım 2 gundur yok , cok az arada gelıyor , adet olacahımız zaman akıntımız azalıyormuydı ?
Bergamot -37- canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah 💕 yorumlarında gördüm tatile çıkacakmışsınız ilk aylarda havuz, deniz, sıcak su, hamam hepp yasak oluyor düşük riskinden dolayı
Nergizos -37- havuza hamama zaten hiç girme canım. Ben de tatile gideceğim gün öğrendim sezlongda oturdum bütün tatil boyunca 😂 bence yarın sabah aile hekimine git sabah 8 buçuk 9 gibi kan ver. Öğleden sonraya çıkar zaten. En azından bı betani öğrenirsin.
Bergamot -37- evet aşkım bir yaz denize girmeden geçti ah ahh 🥲 razıyım sıcakta yanmaya minişler sağlıkla gelsin de 💕
-37- Erkekannisi2 tamam girmicem hepinizi dinliyorum birde pazar günü çok kötü düşmüştum biliyor musunuz.rabbim korudu demek ki
-37- Nergizos yok girmem artık denize adım atmam ki🙈🤭olmadı kan vereyim birde dönünce mi hastaneye gideyim hala bilemedim ne yapmam gerek kuzum
Nergizos -37- 4 haftalık dedin ya daha küçükmus canım. O yüzden yarın baktır betana. Sonra da dönüşte kese için gidersin inşaallah
Erkekannisi2 -37- canım Rabbim korur inşAllah 🤲🏻 ben ilkinde her hareketime dikkat edıyordum korkuyordum , şkincide herseyi yaptm
-37- Nergizos hesaplamaya göre baktım dört hafta oluryor kuzum yanlış bilmiyorum değil mi sat 8 Ağustos tu.yarin verince gelene kadar bir daha vermesem bı şey olmaz değil mi
-37- Erkekannisi2 korudu gerçekten öyle kötü dustum ki ilk aklıma o geldi bilmiyorum ya bide adet gunumde gelmemisti çok korkmustum
-37- Nergizos dokuznda girip yirmisinde cikcaz canım benim o zamana geç kalmam değil mi?olmadı orada mi gitsem
Befnnn -37- 2 ay sonra kızımı kucağıma alıcm 🥰 dua edin kolaylıkla geçireyim bu süreci zorlanıyorum ağrılardan 🤲
ykaya18 Hayırlı olsun, yazdıklarınla ne kadar heyecanlı olduğun çok belli. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏💚💚
-37- ykaya18 amin öyle böyle heyecanlı değilim saglikciyim ama ne yapmam gerek bilmiyorum 🐣dua edin lütfen güzel ilerlesin
Nergizos -37- canım baya kalıyormussun. Yarın betadan sonra ayın 12 13unde bı dra git orda istersen. Kese oluşumu görülürse en azından dış gebelik ekarte edilir