annesinin_kelebekleri bak kuzu her canlının. Ölümü ve doğumu anne rahmine düşmeden önce bellidir. Benim oğlum doğuştan kan değerleri düşüktü 2,5 yaşına kadar onlar ca test yapıldı 3.4 ay beklenilen hemde. Bir anda. İlik tes yapıldı. Kansere dönmeden nakil yapalım. Dendi İlik aranmaya başladı ben ve babası kan verdik. İnanırmısın babası. 100/100 uyumlu çıktı doktorlar bayram ediyor koca koca insanlar. Mucize gibi bir şey diyorlar. Normalde 1 haftaya çıkan sonuç 3 güne çıktı Bir Bayram havası ama görme. Normalde 20 senelik mesleğin içinde yim 100/60 en fazla uyum sağlar babanın ilik ilk defa böyle oluyor mucize. Bildiğin babanın kök hücresini. Klonlanmışsın dediler. Hemen yatış oldu Nakil oldu bir anda. Köy gitmeye başladı Vücut. İliği Yabancı gördü Savaş açtı. 1 hafta sonra çalışmaya başladı ilik. Ama her şey bir anda oldu toparlanamadı yavrum o ağladı ben yandım ben eridim o. Eridi diyeceğim o ki O gün gidecek ti nakil bahane idi. Orada olmasa başka bir yerde olacaktı belki benimle iken. Düşecek ti belki babası belki anne annesi. İle iken çok acı bir şekilde gidecek ti Allah razı olsun. Hastanede ki doktor hemşireler den çok Güzel baktılar. Bize hiç demedim acaba mı diye şimdi ipek saçlım. Süt kokulum cennette beni bekliyor o kadar güzel bir çocuktu ki babası hep. Derdi keşke. Hep böyle kalsa Hep öyle kaldı. Canım yavrum bir kızım oldu 2,5 aylık. Bildiğin abisinin kopyası gibi acıma merhem
Oldu