annesinin_kelebekleri Merhaba hanımlar 10 temmuzda 16 haftalik bebeğimin kalbi durduğunu öğrenmiştim sonra kürtaj oldum suni sancı ile bu günde raporun sonucu çıktı Çok üzgünüm isyan etmiyorum ama çok canım acıyor paylaşmak istedim, Raporu yükleyeceğim birazdan
annesinin_kelebekleri annesinin_kelebekleri boynuna kordonu çok sıkı bir şekilde dolanmış 😔 yaaavrumun başka hiçbir sorunu yok anomali falan yok
Sadeceanne2 annesinin_kelebekleri tekrardan anne olacaksın hiç dinmeyecek kapanmayaaj yarası ama Alışacaksın canım benim çok zor Evlat çok ağır bir sınav varlığıyla da yokluğu ilede bende kaybettim oğlumu 2,5 yaşında hemde ne yangın yeri içim bir bilsen. Şimdi kızım var ama 2,5 aylık olduk çok iyi geldi bana aynı abisi aynı ikizi olsa bu kadar benzemez çok güzel
annesinin_kelebekleri annesinin_kelebekleri çam sakurada olmuştum kürtajı patalojiyede oraya gönderdik, doktor hiçbir şey anlatmadı raporla ilgili oluyor böyle ölü doğum diye gönderdi beni nasıl yani dedim sebebi nedir diye sordum belli değil diyor ya , kendim çıktı aldım okudum anladığım kadarıyla kordonu dolanmış bebeğimin boynuna
annesinin_kelebekleri Sadeceanne2 başınız sağolsun çok üzüldüm Dağa önce kızımı kaybettik 36+5 doğumdan iki gün sonra
ceren-123 annesinin_kelebekleri Allah yardımcınız olsun içim cız etti 😔 Allahım tekrardan nasip etsin inşallah üzmeyin kendinizi herşey güzel olacak 🌸
annesinin_kelebekleri ceren-123 içim yangın yeri ama derdimi kimseye anlatamıyorum herkes kendi derdinde Teşekkür ederim
_Mother_ annesinin_kelebekleri çok geçmiş olsun başınız sağ olsun rabbim tekrarını yaşatmasın yerini doldursun inşallah 🤲🏻
Zeynep9120 annesinin_kelebekleri çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabır versn rabbim bir daha yaşatmasın benim arkadaşımda bu kordon dolanması yuznden 39 haftalık ölü doğum yaptı çok zor rabbim kmseye yaşatmasın 😭
Pinarkorkmazer annesinin_kelebekleri benim de bebeğim iki kere boynuna kordon dolanmış sıkı bir şekilde ve vefat etmiş oksijensizlikten Allah yardımcınız olsun benimki 38 haftalıktı
annesinin_kelebekleri Nergizos nasıl oldu böyle anlayamıyorum yavrumun yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada 😔
BenSenO33 annesinin_kelebekleri her şey allahtan canım Allah verir Allah alır son nefesi o bilir Allah sabır selamet versin sizlere 🌺
annesinin_kelebekleri Zeynep9120 çok teşekkür ederim yaa 39 hafta arkadaşınıza sabırlar diliyorum çok zor benim kızım 36+5 haftalikti ciğerleri gelişmemiş öyle kaybetmiştim
Bigsecret3 annesinin_kelebekleri başın sağ olsun canım senden 5 gün önce de ben kürtaj oldum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 🥹
annesinin_kelebekleri Bigsecret3 geçmiş olsun başınız sağolsun amin inşallah birdaha yaşatmasın kimseye bu acıyı