Kızlar 2nci gebeliğin ama ilk defa kanamam geldi doktora gittim yatış önerdi ama evde cocuğum var kimseye bırakamıyorum aranızda bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik geciren var mı
13+3 kanama
Busrw 6 haftada lekelerim basladi 15. Haftaya kadar devam etti 3 defa kanamam oldu ilk kanamamda koca bir parca atttim hastane uatis onerdi kabul etmedim 2. Kanamam da bacaklarimdan suzuldu cok korktugum icin yatisi kabul ettim ama keske yatmasaydim cunku hastanede de ayni syleri yapiyolar progestan verip yatirdilar tek avantaji her gün muayne ettiler 4 gün yatip ciktim sonra tekrar kanamam geldi 1 gün sonra kesildi sonrasinda leke de kanama da gormedim san 28 haftaligim saglikliyiz cok sukur doktorumun dedigi tek sey tuvalet harici kalkma agir is yapma 🙏
eslemcagla cok teşekkürler
Busrw rica ederim agir is yapma progestan kullan moralini bozma canım allah sagsaglim kavusmayi nasip etsin insallah ❤️🙏
eslemcagla Amin canım ilk defa yasıyorum cok korktum inşallah sorunsuz atlatırım sağlıkla al sende bebesi inşallah
Busrw seni o kadar iyi anliyorum ki kendine dikkat et canım benim 🙏
eslemcagla edeceğim inşallah bian önce biter
eslemcagla karnınızda ağrı var mıydı böyle olurken benm de 10. Hafta bir anda kanamam oldu karnımda da ağrı var gece uykumda oldu Dr gidemedim tabi şimdi de yola gidiyorum gittiğim yerde hemen Dr gidicem
zgeDenizKaramanAtmaca kasık ağrım vardı adet agrisi gibi mutlaka git doktora progestan hariç igne veriyolar
eslemcagla canım gittim dün aktif kanama alanı yok kese düzgün kalp atışını duyduk yani bir sorun yok dedi progestan yazdı
zgeDenizKaramanAtmaca çok sevindim bitanem ama sen yine de dikkat et kendine cok gecmis olsun 🙏
eslemcagla çok teşekkür ederim canım benm :)
Kizlar ilişki esnasında su gibi bişey geldi eşim boşalana kadar devam etti kanama falan herhangi bişi yasamadm ama eşimle bende korktuk ilişki bitince hiç bida gelmedi
Papatyadelisii kac haftalik hamilesin
eslemcagla 20 haftaligim
10.haftada kanamam vardı progestana başladık canım sürekli yatma ama ev işi de yapma ben öyle yaptım eşim çok destek oldu hala da oluyor sağolsun bi süre idare edin bu haftalar önemli
12+3 haftalıkken ben de kanama geçirdim bana da yatış verdiler ama 2 yaşında oğlum var onu brakamadım ..
Kanamam 1 bucuk hafta kadar sürdü sonra kendiliğinden geçti şu an 19+2 olduk 2 li test taramasını da geçtik hiç bir sorun cıkmadı çok şükür bebeğim de bende gayet sağlıklıyız ❤️🥰
Papatyadelisii hareketlerini hissediyomusun bi doktora gözük istersen
eslemcagla bazen hisediyorum bugün kontrolum vardı gayet saglikliymis içimde ne hareketler ediyonda ben hisetmiyorum