Esrclkk mervegulerktas evet evet hafif kanama gördüm dedi ağrılarına da iyi gelir dedi kendi de fitil olarak kullan dedi zaten ben önce ağızdan denemek istedim ama fitil olarak devam edicem gibi duruyo teşekkür ederim 🙏
Esrclkk DNZMHMHT Aynen öyle eğer yan etki yaptıysa ağız yoluyla almayın ben denedim çok kötü oldum fitil olarak deniycem inşallah o kadar yan etki yapmaz
DNZMHMHT Esrclkk aynen oyle. Coksukur benim kullanma surek bitti doktor simdilik gerek yok deyip bırakırtirdi rabbim kimeyo muhtac etmez insalah saglikla aliriz bebislerimizi
Esrclkk Sakineoncu Söylenilen çok doğru daha kolay olur diye ağızdan aldım ben ama bana hiç iyi gelmedi
Esrclkk Babyyyymommm111 Bi çok kişide aynı etkiyi göstermiş sanırım ağızdan almam artık vajinali deniycem artık sizde vajinal de çok yan etki yaptı mı peki
Babyyyymommm111 Esrclkk vajinalde hiç yan etki olmadı, sabah ve aksam alıyordum. Sabah vajinal kullanıp normal iş hayatıma devam ettim sıfır etki, aksam da uykudan önce kullanıyordum sonra direkt uyuyordum
Baby3535 Hsnsarem-94 hayır aslında lekelenmem olmuştu kısa süreli , çift rahimliyim erken doğum riskim olduğundan önlem amaçlı