Esrclkk Merhaba kızlar doktorum bana Progestsn verdi fitil yoluyla kullanmam için fakat ağız yoluyla da alınıyormuş sanırım ilk kez kullandım aşırı baş dönmesi yaptı normal mi bu durum sizce ?
Mrvug Esrclkk canım ağız yoluyla alınca inanılmaz baş dönmesi ve uyku yapiyor çok normal. Hatta bayılmış gibi uyutuyor.
Pinar1003 Esrclkk bende kullandım ağızdan çok daha fazla yan etkisini gördüm baş dönmesi mide bulantısı kusma sürekli uyuklama hali sarhoş gibi birşey oluyordum kısa sürede bıraktırdı doktor ama normal olan yan etkileri
Baby3535 Çok normal zamanla vücud alışıyor benim de düşük tehlikem olduğu için 200 mg sabah 2 akşam 2 içiyorum 😓
Esrclkk Baby3535 çok geçmiş olsun benim aslında öyle bi problemim yok kese etrafında hafif kanama var gibi dedi her ihtimale karşı verdi ama bu şekilde içemem heralde
Esrclkk Aslaninannesi_ Evet fitil olarak denildi aslında ağızdan aldım bende fitil olarak deneyeyim o zaman
helloandhello Esrclkk ben başından beri kullanıyorum ilk zamanlar tüm gün yattım ama şimdi iyiyim çok şükür
helloandhello Moz düşük engelliyor elhamdulillah öyle bir şeyim olmadı fakat agrılarıları engelliyor rahimi genişletiyor doktorum demişti önemli yani bana göre muhakkak alınması lazım olduğunu düşünüyorum kendimce