Hediye09 hayathayal benn de 8 günüm kaldı. Peki normal kendi gelmez ise suni mi vercekler,nasıl olacak??
sonsuzmasalim hayathayal banada istediğin zaman gel suni sancı verelim dediler ama daha biraz günü var diye bekleme kararı aldım inşallah sendede ona gerek kalmadan kendisi gelir🙈
Laayla hayathayal son 9 tam sancı geldi diye sevincem gaz oluyor tam bu kez geldi diye sevincem yalancı oluyor gelmeyecek ben de vazgeçtim zaten doğurmuyorum😂
SeherNilgnBakrc Ya nişan illa kanlı mı geliyor dün bir anda çok yoğun bir ıslaklık hissettim tuvalete gittim iç çamaşırım beyazla sarı arası sümüksü çok yoğun bir akıntı vardı baya yoğundu hatta iki peçete ile anca temizledim ama burda anlatanlar hep kanlı ya da kahverengi akıntı olarak anlatıyorlardı
Cismmpoyraz48 SeherNilgnBakrc benimde aynı şekilde beyaz ve sarı sulu sümüksü gbi geldi 2 gun once ama henüz birşey yok kahverengi veya kanlı olması gerekiyor sanırım
SeherNilgnBakrc sonsuzmasalim internettede öyle okudum ama burda özellikle aramada arattım yorumlara baktım genelde hep koyu renk kanlı vs yazılmış bugün kontrolüm var zaten sorarım umarım nişandır gelsin artık 😀
hayathayal Bhr075 ay cnm benimde persembe randevum🤷♀️ o zamana kadar geldi geldi, gelmedi ise suni vercek😔