hayathayal son 9 gün. 38+5 olduk. yarin kontrolümüz var. Doktor bir hafta sonra gelir demisti gecen hafta. hala gelen giden yok 😁 sizler ne durumdasınız. ocak bebeleri inatci cikti 😁
secilertu hayathayal son 12 de biziz ama dediğin gibi çok nazlı Ocak bebeleri demek ki gelmek istemiyorlar 😁
Yaremmm hayathayal son 5 gün ama tik yok 😄 sadece vajinamda iğne batması gibi bir his var niyeyse artık. İnşallah sağlıkla gelir bebişler 🙏😘
deletedmom947 hayathayal bende 38+0 ama ne sancı var ne başka bir şey🙄 Sancıya çok meraklı olduğumdan değil artık o kadar ağırlaştım ki doğurmak istiyorum🥺
Hediye09 deletedmom947 bende 38+6 yim ne sancı var ne de belirti. Sanki kus gigi hafifim. Anlamadım ben bu hamilelikden bisey.
sonsuzmasalim hayathayal bizede son 11 gün 🙇🏽♀️ doktorumla ebem oysaki bu ay hep herkes 2-3 hafta erken doguruyor bir sen kaldin diyorlar😂 bende sade benimkinde anormallik var saniyordum🤷🏽♀️😂
hayathayal sonsuzmasalim 😁😁 bana da doktor seni ne zaman dogurtucaz gelsin artik ben bile sabırsızlanıyorum diyo🤣🤣
Bhr075 hayathayal aynen bacım son 7 gün bizimde geçen hafta muayenede 2 haftaya kalmaz gelir demişti dedigin gibi ne gelen var ne giden😤
didemakk Son 7 bizimde🙈 çok ağrılı adetlerim olurdu hamilelik öncesi, dün çok daha hafifi 5-6 kere geldi gitti belime vurdu ağrısı haricinde bir şey yok🤷♀️