• Doğum
  • 2 cm açıklık doğum ne zaman olur

Kızlar bugün muayeneden geldim 2 cm açıklık varmış bu durumu yaşayan var mı ne zaman sonra doğum yaptınız acaba 38+4 haftalığız şuan ilk gebeliğim

Benim de ilk hamileliğim🥲 37+1de 1-2 cm açıklık var dedi doktorum. Beklemedeyim🥹 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🫶🏻🫶🏻

Esrature amin inşallah sizinki erken başlamış benim de geçen hafta 1 cm kadardı şimdi 2 olmuş ne zaman gelir bilemiyorum ailemde cumartesi akşam gelicek

35 inci haftadan beri 2 cm açıklıkla 39.haftaya kadar 2 cm açıklıkla suyum geldi ama sancım olmadı. doğuma gittim.8 saat suni sancı verdiler.ama ona rağmen açılmam olmadı.Sezeryana girdim

Senagrbnv sizin neden o kadar erken olmuş acaba erken doğum riski falan mı vardı normalde 35 açıklık bile bakılmaz ki

38 haftalıkken 1 cm açıklığın vardı 39.haftada suyumun gelmesiyle acile gittim 2cm açıklık vardı yatisim yapıldı sancım yoktu daha sorna suni sancı verildi 3 saat sancı çektim 12 dk da doğurdum Allah yardımcınız olsun 🥹

btlalbyrk 3. Gebeligimde 4 santim acilma ile eve geldim 32 haftada 38 haftaya kadar bekledim

_merve11 2 cm ile suni verip bu kadar kısa sürede doğurmanız müthiş ya :) acaba suyunuzun geldiğini nasıl anladınız ben sanki anlamıycakmışım gibi hissediyorum gelirse de

btlalbyrk nişanim geldiği için bakıldı çanm ama bebeğin kafası doğum kanalına girmediği için 15 gün falan sürer dedi doktor 36 ya 37 gelirsin dedi içimi rahatlattı biraz da olsa

btlalbyrk bu kişiden kişiye değişir 3 cm açıklıkla beş günün sonunda dogurmustum

btlalbyrk anlaşılıyor ya ben uykumda farkettim bı işedim heralde dedim sornadan yavaş yavaş geliyodu benimki sizde kısa sürede hayırlı bir şekilde dogurursunuz inşallah 😊