btlalbyrk Kızlar bugün muayeneden geldim 2 cm açıklık varmış bu durumu yaşayan var mı ne zaman sonra doğum yaptınız acaba 38+4 haftalığız şuan ilk gebeliğim
Esrature Benim de ilk hamileliğim🥲 37+1de 1-2 cm açıklık var dedi doktorum. Beklemedeyim🥹 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🫶🏻🫶🏻
btlalbyrk Esrature amin inşallah sizinki erken başlamış benim de geçen hafta 1 cm kadardı şimdi 2 olmuş ne zaman gelir bilemiyorum ailemde cumartesi akşam gelicek
Senagrbnv 35 inci haftadan beri 2 cm açıklıkla 39.haftaya kadar 2 cm açıklıkla suyum geldi ama sancım olmadı. doğuma gittim.8 saat suni sancı verdiler.ama ona rağmen açılmam olmadı.Sezeryana girdim
btlalbyrk Senagrbnv sizin neden o kadar erken olmuş acaba erken doğum riski falan mı vardı normalde 35 açıklık bile bakılmaz ki
ArzumSena btlalbyrk olabiliyor bazen biliyosunuz ki bebek çok daha erken haftalarda gelmekte isteyebiliyor .. yine de hafta olarak şanslı bence
_merve11 38 haftalıkken 1 cm açıklığın vardı 39.haftada suyumun gelmesiyle acile gittim 2cm açıklık vardı yatisim yapıldı sancım yoktu daha sorna suni sancı verildi 3 saat sancı çektim 12 dk da doğurdum Allah yardımcınız olsun 🥹
btlalbyrk _merve11 2 cm ile suni verip bu kadar kısa sürede doğurmanız müthiş ya :) acaba suyunuzun geldiğini nasıl anladınız ben sanki anlamıycakmışım gibi hissediyorum gelirse de
btlalbyrk Seyda_Seyda bende sadece bel ağrısı oluyor ya ebe dedi o zaman sen belden hissediyorsun dayanamayacak ağrı olursa gel dedi
Nerminumay Seyda_Seyda ayyy canım benim de 38-39 sadece 1 cm nasıldı süreç şuan doğurdun mu suni mi verdiler sezaryen mi yoksa sancın geldi miii
Kubrakar272727 btlalbyrk nişanim geldiği için bakıldı çanm ama bebeğin kafası doğum kanalına girmediği için 15 gün falan sürer dedi doktor 36 ya 37 gelirsin dedi içimi rahatlattı biraz da olsa
_merve11 btlalbyrk anlaşılıyor ya ben uykumda farkettim bı işedim heralde dedim sornadan yavaş yavaş geliyodu benimki sizde kısa sürede hayırlı bir şekilde dogurursunuz inşallah 😊