Momybaby Kızlar, doktor bir kaç gün süt olmaması normal dedi ama stres yaptım. Bebeğim hiç emmiyor süt ve meme üzerinde de durmuyor ağlıyor. Var mı yaşayan durumu?
Enfal_06 Momybaby en önemlisi bol su içmek sütüm gelmiyor düşüncesini kafandan at çevrenden söyleyen olursa bi tane yapıştır ağızlarının ortasına çay olarak e bebekte süt artırıcı çay var milk tea rezene çayı bu ikisini içiyorum günde 3 kupa bol bol su ve doktorun yazdığı bi süt artırıcı ilaç onu henüz alamadım depodan bekliyoruz
Symdnz1 Momybaby Öncelikle bol su. Güzelce sıcak bir duş alın göğsünüze masaj yapın suyun altında. Tahin helvası yiyin, kuru dut suyu kaynatın için.
Defnezumramom Momybaby rezene içme çok sağlıklı değil çemen otu tohumu iç incir uyutması ye boş yeşillik bide elektrikli sağım makinası al bol bol sağım yap 15 dakika 1 göğüs 15 dakika biri 20 dakika dinlen bu şekilde sütün gelir Allahın izniyle yeşil soğan falan ye dereotu bide
Shrakps-89 Bestlak damla al eczaneden bol bol hoşaf su rezene çayı iç börülce ye tahin helva öncelikle stres olma sakinliğini koru gelecek elbet bebeğin uyudugunda sende uyu dinlen
Bus25 Ben banyoya girdim öyle geldi bestlak damlayı bende kullandım en önemlisi sakin olman rahat olman bol bol hoşaf iç hurma ye bebek aranıyo gibiyse gögüs ucunu çıkar belirginleştir ağzına tut
Momybaby Bus25 duş aldım ama hemen gelmedi, göğüs ucum belirgin ama yok ağlıyor sürekli durmuyor bile , moralimi çok bozuyor sanki istemiyormuş gibi
Ylmbl Symdnz1 tahin ve helva ayrı ayrı mi yiyorsunuz yoksa tahin helvasi helvanın bı çeşidi mi ? Helvayı pek sevmem ondan pek bilgim yok bu konuda
CitLemBik Symdnz1 bu yazdıklarınızı dogum yapmayadan once kullansak acaba dogum yaptigimiz gun sut gelir mi sezeryanda
Bus25 Momybaby sen strese giriyorsan onu hissediyordur bide ilk başta mama verdiysen alışması biraz uzun sürüyo
Enfal_06 Momybaby en önemlisi o bol bol su bitki çayı rezene karışık bitki çayları da oluyor anne sütü artırıcı ilaçlar da var onları da doktor yazabilir hurma yeşil yapraklı sebze yeşillik hurma kişniş çayı kimyon çayı dereotu yulaf havuç lahana badem şeftali incir tahin veya helvası bana verilen listeyi sana yazdım canım
Momybaby Defnezumramom sağımı denedim ama hiç çekmedi beceremedim sanırım manuel olanı deneyeceğim bir de
btlyldrm His stres yapma. Duşta gogusune masaj yap bu çok önemli. Bebeğini de koynunda tut. Az da olsa sen yine de ver emsin o çektikçe de gelir. Sakın kafana takma.
Momybaby btlyldrm çok moralim bozuluyor emmeyince. Bir de etrafımda iğrenç kaynana var emmez bu diyip duruyor .
Bus25 Momybaby banada öyle oldu o yüzden biraz zorlanıyoruz ama alışınca kolay oluyo internetten video izle nasıl doğru emzilir felan ben onların faydasını gördüm
Enfal_06 Momybaby rica ederim canım bol bol sütün olur inşallah sakın sütüm gelmiyor düşüncesine girme bebeğinize mama veriyorsanız biberon yerine şırıngayla verin biz öyle yapıyoruz
Defnezumramom Momybaby manuel hiç işe yaramıyor canım makinadan kaynaklı bide tutuştan kaynaklı olmamış olabilir
Amanbedunya Momybaby ı yılanın başının ezilmesi lazım önce sonra senin sakinlemen gerek Bizim burda pekmez yerler bol bol süt yapar diye Cezerye de fayda eder diye duymuştum ve herkeste farklıymş tabi en önemlisi lütfen biri o pitoniçeyi başından alıp sustursun… Rabbim yardımcın olsn inşallah bi an önce gelir sütün 🙏🏻