-sumos- Gulsenn-0 şöyle diyebilirim ama canım ben yumurtlamadan 7 gün sonra ani baş dönmesi ve miğde bulantısı yaşadım. Göğüslerimde sızlama ve adet olucak hissini de yaşadım … Günü test yaptım çok silik çizgi çıktı… ama ben bozuktur diyip ciddiye almadım hatta postta bile paylaştım belki bulabilirsin. Gün uzun yolculuk sonunda yolda baya şüphelendim ardından test yaptım hemen çift çizgi çıktı
-sumos- Gulsenn-0 canım sen biraz daha bekle çok erken olabilir ve varsa bile negatif çıkar bu da boşuna üzülmene değmez
Gulsenn-0 -sumos- ayy maşallah bende dayanamayip test yaptım bugün ama negatif çıktı. Sağlıkla al kucağına 🌸
-sumos- Gulsenn-0 amiin Allah razı olsun rabbim en kısa zamanda tattırsın inşaAllah haberlerini bekliyoruz 🫶🏻
Gizemynk 4 gün adetim geciktikten sonra kan verdim.betam 270 çıktı .bir haft sonra da doktora gittim kese göründü .şimdi sat a göre 7+1 im.ama geç döllenme olmuş bebek 6+1 🥰kalp atışını da duyduk zayıfta olsa 🙇🏻♀️
zey-nep11 Kzlar bende agsts 21 de catladm. Adetm bır gun gecıyor dıye ovuslasyn testi yaptm gebelik testi yoktu elımde sızce varmı kalpten gıdıcem? Ovülaayn Bu test?
-sumos- zey-nep11 bu konuda benim bir bilgim yok diğer arkadaşlarda gördüm bu şekilde gebe olduklarını öğreniyorlar hemen sabahtan kan testi yapın veya dayanamam diyorsanız nöbetçi eczaneden alın bi koşu 😻
Happ Gizemynk aşılamanın 11. günündeyim bugün, yaklaşık 5 6 gündür kabızım ilaçlardan mı acaba diyorum da hala devam anlayamadım bir belirti mi acaba dedim 🥹