_Mother_ -sumos- evet 9. Günü gebe olduğumu biliyordum ama günde 3 4 tane gebelik testi yapıyordum sürekli 😂😅😅
Gonca2070 -sumos- ben yumurtlamanın 14. Günü erken gebelik testiyle öğrendim 3 gün sonra kan verdim hcg 650 çıktı
-sumos- Gonca2070 maşaAllah değerleriniz epey yüksek benımki bakalım ne oldu pazartesi dr. Kabul ederse kontrol edıcem
Gulsenn-0 -sumos- kızlar ben bu ay erken yumurtlama gördüm testle takip ediyordum. Uygulamada görünen tarihten 1 hafta önce oldu yumurtlamam. Adetime 13 gün var daha. Ovülasyondan da 1 hafta geçti. Kaç gün sonra yaparsam çıkar bilgisi olan varmı?
Kader-kepel Gulsenn-0 bence daha erken gibi şöyle bir adetine bir hafta kala yaptırsan daha iyi sonuç alırsın ama insan sabır edemiyor işte😅
-sumos- Gulsenn-0 canım sen biraz daha bekle çok erken olabilir ve varsa bile negatif çıkar bu da boşuna üzülmene değmez
Kader-kepel Adetime daha 6 gün var 2 gün önce test yaptım böyle çıktı doktor gebe gözüküyorsun 2 gün sonra gene kan ver dedi sabah gideceğim inşallah değerlerim düzgün çıkar -sumos-
Kader-kepel -sumos- Evet ya ben çok sabırsızım bekleyemedim ama kasıklarım göğüsüm çok ağrıyordu hissettim zaten yani biliyordum 😅
Annelikmghb Elifff2112 sağlık ocağında hergun kan testi var ama sabah dokuz on gibi gidersen iyi olur sonrasinda kan almiyorlar canim
Annelikmghb -sumos- beta 45 cikmis 2 gune bir kan verip beta yukselmismi takip etmen gerekiyor canım gözün aydın