Bigsecret3 Adet 8 Eylül belirtilerim adet tatihine Kadar devam etti. Fakat dün gece ve bugün olmak üzere belim aşırı ağrıyor dün gece uyutmadı veyahut ben uyuyamadım diyebilirim. Test için çok erken mi ?
Sinemce1 Bigsecret3 erken gebelik testinde ben 5 gün kala öğrenmiştim benim de belimde inanılmaz bir ağrı vardı ve baş ağrısı oluyordu
Bigsecret3 Mervealya1992 Ben 8-9 gün önce yapmıştım bir de 5 gün kala kaset test yapmıştım çıkmamıştı ama inşallah çıkar ya
Kacamazz Birkaç gün daha bekleyin isterseniz. Benimde bat 9 önceki yaptıklarım negatifti yine negatif görmekten korkuyorum
Bigsecret3 Kacamazz Ben de çok korkuyorum bir tane evladım var bir tane kaybım var Çok korkuyorum her şeyden
Bigsecret3 Sinemce1 ya benim de belarım vardı ama bugün daha aşırılaştı ben 5 gün önce kaset test yaptım burada bir hanımefendi kaset test yapıp çıktığını söyledi ama ben de çıkmadı erken gebelik testini bir kere yaptım o da 8-9 gün önceydi onda da negatif çıkmıştı
Pamiramsi Benimde inanılmaz bel ağrım var ayrılıyor sanki birbirinden ya ve karın ağrısı tabiki çok fena, bat tarihimiz aynı 🥺 inşallah ikimizde hamileyizdir
Sinemce1 Bigsecret3 Bigsecret3 kaset testte en az 3-4 gün gecikmesi gerekiyor. Erken gebelik testinde de en fazla 6 gün önce görülüyor o da beta hcg yüksekse sen yine de dikkat et ağır kaldırmamaya çalış bol bol dinlen ve asla ağrı kesici içme (parol hariç)
Bigsecret3 Sinemce1 Çok sağ ol canım benim önerilerin için inşallah vardır ya şu an erken gebelik yapsam çıkar mı peki varsa tabii çıkıyor da yoksa da geç döllenme de olabiliyor değil mi eğer gününde adet görmediysen ve gecikme yaşıyorsam hala
Sinemce1 Bigsecret3 anladım canım şu an erken gebelik testi yaparsan çıkma ihtimali var ben 5 gün kala öğrendim ama negatif çıksa bile asla umutsuzluğa kapılma çünkü doktor bana negatif görülmesi normal kanda beta hcg yükselmesi lazım demişti
Bigsecret3 Sinemce1 Evet canım benim doğru diyorsun Ben zaten 8-9 gün önce yapmıştım erken gebelik testi o da internetten bakmıştım işte 10 gün öncesine kadar doğru sonuçta olmuyor vesaire diye bir de bazı postlara denk geldim bir umut yapayım dedim onda zaten negatif çıkmıştı sonra kaset test yaptım onda da negatif çıkmıştı dediğim gibi yine bir posta denk geldim bir hanımefendi reglına 5 gün kala yapmış kaseti pozitif çıkmış ben de yapayım dedi yine negatif çıkmıştı ama yazsam çıkar mı bilmiyorum yani inşallah olur