12Jale12 Merhaba, adetim biteli 4 gün oldu. Ovulasyon testi yapmaya bugün başladım (9. Gün) biliyorum biraz geç. Ama testte iki çizginin rengi nerdeyse aynı ovulasyon oluyor olabilir mi
Aysinnn 12Jale12 yumurtlamq yakın gibi görünüyor her gün aynı saatte yapmaya devam edin ve değerlendirin T çizgisi daha koyu olmalı
12Jale12 Kızlar ya sanki düne göre bi tık daha silik. Dün saat 10da yapmıştım bugün 9da ondan olabilir mi?
Softlove 12Jale12 merhaba sizde erken yumurtluyor olabilirsiniz. Benimde 13. Gün saat 12 gibi ilk attığınız foto gibi koyu çıkmıştı.aynı gün akşam 7 de tekrar yaptığımda t ve c aynı koyuluktaydı. Ogünü değerlendirdim. Ertesi günü 12 de yaptığımda neredeyse çizgi yok gibiydi. Yani ben bir gün içinde yumurtlamıştım. Sizinkide büyük ihtimal öyle ve çatlamış gözüküyor . Ama emin olmak için bu ayı es geçip bir kendinizi tanıyın.ya da bugünü değerlendirin mutlaka. Size kalmış.
12Jale12 Arkadaşlar sonraki testlerim hep çok soluk çıktı. Acba ilk attığım fotoğrafta yumurtlamış olabilir miyim?? Yoksa teste devam etmeli miyim
12Jale12 Akşam tekrar yaptım ama aynı test yoktu elimde başka bi testle yaptım. Bakacak biri var mıdır