Kızlar amh 0.1 mi iyi 0.01 mi iyi yoksa 0.025 mi iyi hepsi düşük bunu biliyorum fakat yüksek düşük olduğu nasıl anlaşılıyor?
Amh
0.1, 0.01 sen iyi oluyor mesela 0.25te 0.025twn yuksek
Yani kısaca ne kadar sıfır varsa o kadar düşük
0.1. 0.01 den yüksek evet yine örnek verecek olursak 0.060 0.60 dan da düşük oluyor
Nur67 kötüye daha yakın, ama amh çok sorun değil ultrasonda yumurta sayımı önemli benim doktorum amh a önemsiz demişti
Nur67 canm amh değerine takılma önemli olan yumurta kalitesi sayısı önemli değil.suanki doktorum bir hastadan 40yumurta topladım bitane kaliteli çıkmadı ama amh değeri diplerde olan bir hastamfan sadece zar zor bir yumurta aldık 2gebelik haberi aldık dedi yoksa amh degeri çok ideal olupta yıllarca gebelik olusmayan hastalarim var yediğine ictigine dikkat et yumurta kalitesi artacak şekilde beslen hayatından kesinlikle asitli içecekleri karbonhidrat(ekmegi)cikarcaksin yağ şekeri cikarcaksin dedi elimden geldiğinde Akdeniz usulü beslenmeye gayret ediyorum
- Düzenlendi
Hiç üzülme ben 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım ve hiç biri tutmadı. bana direk kısırsın amh düşük senin tedavisiz çocuğun olmaz etmez dediler . Şuan 8 haftalık ikizlerime hamileyim Hemde tedavisiz çok şükür . Kafanıza takmadığınız anda herşeyi bıraktığınız düşünmediğiniz anda mucize gibi geliyor . Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏 rabbim dileyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah . Yani diyeceğim o ki amh vs hepsi hikayeeee ! Ve Doktor çok önemli !