Simge22 Nursima6761 hiç sorma son haftalar son günler geçmek bilmiyor gün sayıyorsun kavuşmak için Allah’ım heoimizin kucağını doldursun inşallah saglila alalım hepimiz miniklerimizi
Simge22 Derya1503 maşallah hurma da ye bakalım belki oda etki gösterir bende hareket yaparken çok zorlanıyorum artık bebisden eş desteği al biraz yardım etsinler ki hemen pırtlatalım bebisleri 😃😄😁
Simge22 hepoyleolurzaten_ belki daha da erkene verebilir sezeryan diye bilemedim sağlıkla gelsin minikkk
gamisel 18082018 Benimde yarın 40 oluyor dün nişanım geldi o kadar birazda regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ara ara bakalım🤷🏻♀️😂
Simge22 Htccndn normal doğum daha iyi diye biliyorum sezeryan sonrası biraz zorluk çekileceğinden hiç istemedim inan ki toparlanan falan diye normal doğum ile hemen kendime gleeyim istiyorum inşallah 😚
Htccndn Simge22 evet bende o yüzden normal doğum istiyorum hemen ayağa kalkıp çocuğumla ilgilenmek istiyorum inşallah biran önce doğum pozisyonunu alırda beni zorlamaz 😂
Enfal_06 Simge22 inşallah sağ salim gelirler hayırlısıyla kucağıniza alırsınız bebeğinizi sağol canım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🥹🥰
Simge22 Semihaoyku benim doktorum 34. Haftada yaptı çatı kontrolünü her doktor farklı zamanlarda mi yapiyor neye göre bakılıyor bilmiyorum ki
Semihaoyku Simge22 hmm 34 de demkki her muayne eden doktor farklı bı bakış açısına sahip benimki de yapmadı sorcaktim unuttum haftya yapar belki
Simge22 Mercan96 çok çok heyecanlı vallahi içim içime sığmıyor eşimde doğur artık ne hatun diyo ay keşke diyorum 😁😚
Simge22 18082018 bacım hurma ye hurma bide activating labor diye YouTube yaz o hareketleri yao Allah’ın izniyle inşallah hemen doğumun başlar çoğu kişide öyle başlamış 😃😍
18082018 Simge22 gerçekten mi temizlik yapıcam akşam yaparım inşallah eğer doğurursam yazıcam sana dua et 😂😍
Simge22 MerveA7 hadi sağlıcakla gelsin inşallah bende 15 Eylül gibi kpssye gireceğim tabi bebiş gelirse girmem biraz zor olucak gelmezse de ya orda doğum başlarsa korkusu Türkiye’de bir ilk olur haha 😅😅😅😅