Buketgulseker 36+3 uygulamaya göre 30 Eylül görünüyor. Ama sırtım kopacak gibi ağrıyor, ishalimde var bugün 🤔
Simge22 Buketgulseker bende de 2 gün İshal 2 gün kabızlık olup olup durdu hiç anlam veremedim inan ki
Kubra_gr Uygulamaya göre son 6 ama hiçbir gelişme yok. Kuzucuğun gelesi yok ☺️ artık gelsin istiyorum bakalım canı ne zaman gelmek isteyecek
MerveA7 Simge22 36+6 haftalığız ayın 17 18 gibi gelin dedi doktorum gün verecek o gün sıkıntı çıkmazsa 20 si gibi alırız dedi o gün bakıp tekrar konuşacağız işte beklemedeyiz şuan ağrı sancı olmazsa bakalım🥲
Simge22 MerveA7 hadi sağlıcakla gelsin inşallah bende 15 Eylül gibi kpssye gireceğim tabi bebiş gelirse girmem biraz zor olucak gelmezse de ya orda doğum başlarsa korkusu Türkiye’de bir ilk olur haha 😅😅😅😅
Serfgm_11 Simge22 38+6 Allah izin verirse yarın sabah sezaryenim var. İlk değil 3. gebeliğim ama sanki ilk gibi çok stresli ve heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Simge22 Serfgm_11 Allah yardımcın olsun canım her doğum bir yenilenme gibi rabbim bir avazda kurtarsın bebiş doğunca haber et merakla bekliyorum rabbim kurtarsın sağlıcakla gelsin inşallah 😚🥰
Nes7616 Mutluuu42 evet ilki öyle olmuştu kanaldan çekip aldılar çocuğu mecburi acil sezeryana alındım sıkıştı çıkamadı açılmam ilerlemedi eşimde aynısından korkuyor boşuna uğraşacağız belkide alttan üstten kesileceksin durduk yere diyor bide bu bebek iri daha sorunlu olur ne gerek var diyor
Simge22 Mavispembis1_ yaaa minnoş sağlıkla gelsin inşallah bende çok ağırlaştım çok zorlanıyorum gel kız artık diyorum gelmiyor 😃😄
Simge22 Neklastaone ay hadi İnşallah kuzum rabbim bir avazda kurtarsın bende de kasılmalar falan oluyor 2 haftadır diyorum geldi gelecek bakalım ne zaman gelir
Simge22 Einan ooh seninkine ne kalmış sağlıkla gelsin inşallah minik valla nasıl doğum sancısı yaşayacağız bilmiyorum tecrübe yok acı eşiğim de çok yüksek değil Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah benimkide doğum pozisyonunda idi yaklaşık 1 aydır falan
Einan Simge22 benimde ilk bende de tecrube yok ama aci eşiğim yüksektir . Benimde 30. Haftadan beri bas aşağı pozisyonda ama kanalda degildi. Bakalim hayirlisiyla gelsinler🤗
Rabia_36 Simge22 hurma yiyorum yürüyüş falan da yapıyorum ama bakalım ne zamana gelecek hanım efendi 🥰
Simge22 125436 doktorlar da biliyor ya ama hiç belli olmaz kiii inşallah dediği gibi olur da kolay bir doğum geçirirsin canimm