esdemiralay Simge22 Ayy biliyorum benim de sağ kaburgam parçalandı resmennn . İçimde dönerken karnım resmen yeni yeni şekillere giriyor . Böyle bir doğursam diye bakıyorum sonra çıkışını düşünüyorum vazgeçiyorum hemen
Simge22 esdemiralay dogursan dert dogurmasan bir dert ☺️ bazen diyorum bukadar güç nerden geliyor Rabbim şükürler olsun diyorum vallahi ya
Gzsss Arya_Naz merhaba sancılarınız ne sekilde oluyor tarif edebilir misiniz ben de şuan çok ağrı yaşıyorum ama doğum ağrısı mı anlayamıyorum 😞
Arya_Naz Gzsss belden başlayıp kasıklara vuran bi ağrı sanki her an regl olucakmış gibi çok kötü bi basınç oluyo
Semihaoyku Simge22 hmm 34 de demkki her muayne eden doktor farklı bı bakış açısına sahip benimki de yapmadı sorcaktim unuttum haftya yapar belki
Tuba162134 merimiri benimde tam olarak 13 gün görünüyor ama tüm duygular şelale gerginlik heyecan mutluluk
Melisa-2 Simge22 37+2 uygulamaya göre 19 gün kaldı doktorum da 25 veya 26 Eylül bekliyor şuanlık normal doğum bekliyoruz herşeyimiz uygun bakalım hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🌸🌸🌸🥰🥰
Simge22 Melisa-2 kizlar erken gelir derler çoğu arkadaşım da 38-39 . Haftada doğum yaptılar bakalım bizimkisi nasıl olacak
Eleisawy Kizlar dogum bir anda mi baslar yoksa bir kac gun onceden belirtiler gelir mi? Ne gibi belirtiler?
Simge22 Eleisawy genelde belden ve kaşıktan giren bir sancı olarak biliyorum annemle konuşurum sürekli birde şu yada nişan gelirse Hah birde unutmadan ishal belirtisi oluyormuş
Fulya26 Eleisawy en net belirti su gelmesidir. Su gelmeden de doğum kasılmaları olabilir. Düzenli olması gerekli ama doğum başladı demek için. Yani atıyorum 10 dkda 1 oluyordur. 20 30 sn sürüyordur. Bu düzenli demek.
ayel8 uygulamaya göre 13 gün var doktor 41. haftaya kadar bekleyeceğiz kendi gelmezse diyor nst de sancım çıkıyor fakat açılmam yok beklemedeyiz bakalım ne zamana gelecek 🥰😇
Edaanayan_ 40+1 oldum nstde sancı çıkmıyor açılmama bakılmadı ama yok galiba ne zaman gelecek bakalım kızım
Esoss22 Caglab benimde 35+1 oldu ptesi kntrolum var gununu belirleyecegiz. Sizinkini kacinci haftada alicak. Doktorum 38+4ten sonra demisti ogune kadar beklerse tabi😊
ilaydamom_ Simge22 39+0 da 16 eylülde sezaryen olacağım bebişim erken gelmek istemezse tabi ❤ hepimizin hayırlı sağlıklı doğumları olsun insaĺlah 🙏🌸
Simge22 ilaydamom_ az kalmış Allah’ın izniyle kolay bir dogumunuz olur inşallah dualarım hepinizle ☺️😘😘