Kubraylvc Hsnsarem-94 canım keseyi gördü 6 haftalık olması gerekirken 4 anca dedi geç döllenme haftaya tekrar bakıp son adet tarihini düzenleriz dedi fitil verdi
Kubraylvc Hsnsarem-94 büyük ihtimalle yerleşme lekesi dedi kırmızı olmadığı sürece korkulacak bişey yokmuş karın ve bel ağrısı olması rahim büyğmesinden iyi bişey dedi
Hsnsarem-94 Kubraylvc canım kese oluşmuş ama betana bakmam lazım dedi doktor kan verdim hala çıkması saat kaçta çıkıyor bilginiz var mı e nabizdan bakıyorum cikamdi hala
Hsnsarem-94 Kubraylvc e nabiza ne zaman düşer özel.ahstahene canım çok korkuyorum betam düşük çıkar diye
Kubraylvc Hsnsarem-94 kuzum hepsi farklı ya bizim burda 2 gün sonra bile düşüyor ara iste sonucunu e nabıza düşürsünler yoksa düşmeyebilir
Kubraylvc Hsnsarem-94 oooo süper değerin korkma kuzum 3 gebeliğimde de oldu aktif kan olmadığı sürece korkma dedi doktorum
User658383839 Hsnsarem-94 korkmayın benim de tam 10+0 haftalıkken gelmişti korkmuştum ama etrafımdakiler kan gelmediği sürece korkma dedi Ve doğru söylüyorlar.
Minnos_34 User658383839 Bende de 10 gündür var ve progestan kullanıyorum ne zaman geçecek artık 🤦🏼♀️
Hsnsarem-94 Minnos_34 4 gündür var ara ara oluyor çok aşırı derecede korkuyorum ili tane düşüğüm var çünkü
Minnos_34 Hsnsarem-94 Kahverengi lekeyse sorun yok derler genelde siz yine de doktorunuza bilgi verin