Minanin_Annesi Babyboymom teşekkürler cevap için bulunduğum yer baya sıcak ve bende ona dikkat ederek giydiririm
SulTanTekernal Duruannesi merhabaa 😉 bende ismail teker e gidiyorum park hayat ins orda yapicam . Peki hastabe suslemesi felan dusunuyomusunuz konustunuzmu hastane ile bu konuda
Ayselcnt ablam ilk kızını mayısta doğurmuştu.. hep kısa kollu zıbın giydiriyorduk.. benimde haziranda nasipse bende kısa kollu zıbını çöl alacağım.. bide lastikli uzun aktardan.. ilk aldıklarımızı çok giyemeyecekler zaten..
minnakmina Minanin_Annesi bebek ilk dogdugu gün çok sıcak tutulmalı ikinci günden itibaren kendi kıyafetinden bir kat daha fazla giydirmen gerekiyor internetten araştırmıştım sende bir bak istersen
ZuhalDurmus minnakmina ben haziranda doğum yapmıştım kolsuz çıtçılıı body üzerine uzun kollu penye tulum giydirdim. Ama temmuz itibariyle çıtçıtlı body üzerine tül gibi bir örtüyle uyutuyodum 🙂 dışarı çıkardığımda ise kısa kollu kosa bacaklı tulum giydirmiştim 15 günlükken 🙂
AslUlusuTozlu Minanin_Annesi şu an 20+5 im ve muhtemel doğum tarihime benim de 14 temmuz dedi doktor siz yanlış mı hesapladınız acaba doğum zamanınızı
Cansucan Minanin_Annesi tatlım ben 19+2 yim benim Doğum tarihim nasipse 31 temmuz araları senin nasıl temmuz ortası oluyor şaşırdım🤗
Burcuckc Ben haziranda doğum yapıcam izmir cok sıcak olduğu için genelde kısa kollu zıbınlar aldım herkes öyle söyledi uzun kolluda aldm tabi ama çoğunlk kısa şeyler
Cansucan Minanin_Annesi ay pardon ya ben ilk yazdığınız yorumun tarihine bakmamışım yeni yazdınız sandım benden az haftanız sandım ondan dolayı yanlış anlaşılma yani😁😁 normal o zaman
Burcuckc Minanin_Annesi bn 3 4 yenidoğan aldm diğerlerini 0 3 ay aldım çünkü yenidoğanı çok giyemiyorlarmş ya 56 yada 62 cm yanlış hatrlamıyorsam tam emn değilim