Heather Araştırmalarımdan özetle kendi giydiğimizden bir kat fazla giydirip, ince bir kat tabi, göğüs ısısını kontrol ederek üşüyüp üşümediğine karar verebilirmişiz bebişin. Bir de bebek terlemekten hasta olur terletmeyin diyor büyükler😊
PembeLia Allah’ın izniyle kışa kadar toparlanmış olcak bebişler, yaza denk gelmesi çok iyi bizde temmuzcuyuz. 😌
Alinmavi Minanin_Annesi yasadiginiz yerle de alakali. Biz izmirde cocuklari askili yada kisa kollu citcitli badilerle buyutuyoruz. Disari cikarken altina bi sort tamam. Uzun kolluyla havale gecirir cocuk. Hatta komsum da bu yaz temmuzda dogum yapti bebegi yikayip balkona oturtuyodu bayilmasin sicaktan diye. Karasal iklimde gunduz sicak da olsa geceleri uzun kollu giydirilebiliyor disari cikarken. Marmara ege akdenizde uzun hicbir sey almayin bence.
Kmelikem Arkadaşlar ablam geçen temmuzda Doğum yaptı. Bende inşallah bu Temmuz’da yapacağım. O kadar sıvalı ki çocuğa zıbından başka birşey giydirmediler evde inçe battaniyesine sarıyorlardı birde o yüzden çok da uzun kollu vs almayın derim. Bizler dayanamıyoruz sıcağa onların minnak vücutları nasıl kaldırsın. Hemen isilik vb oluyorlar.
Edos 2 yeğenim olduğu için biraz tecrübeli sayılırım. Bende haziran annesiyim Allahım nasıp ederse. Gece disinda uzun kollu düşünmüyorum. Sıcağa çok alıştırmayı da istemiyorum.
Deletedmom_879 Edos bende senin gibi düsunuyorum canim temmuz annesiyim ben insallah ama eylule kadar havalr sicak oluyo alismasinlar sıcaga hemde pişerler bebislerimiz😊
Babyboymom Minanin_Annesi Canım bnm ilk bebeğim ağustosta doğdu kısa kollu giydiriyordum uzun kollu giydiremezsin ama yaşadığım bölgeye göre tabi ben İzmirdeydim oranın sıcağı çok olur. İsilik olur çocuk. Ama ilk bi kaç günlükken hafif bişiler örterdim. Şimdiki bebeğimde temmuz sonu ağustos başı doğacak nasipse yine o şekilde giydireceğim. Sende bulunduğun yöreye göre kısa kollu hafif uzun ince penye battaniye ile sarabilirsin
Minanin_Annesi Babyboymom teşekkürler cevap için bulunduğum yer baya sıcak ve bende ona dikkat ederek giydiririm
SulTanTekernal Duruannesi bende afyonluyum nerde dogum yapmayi dusunuyosunuz benimde mayista dogumum 🙂
Meryemak Minanin_Annesi benimde aklımda bu sorular vardı sağol benim yerime sorduğun için 🤗 bende temmuz annesi olucam inşallah 14+4 üm 😍
SineMina Benimde 15+2 16 temmuz gozukuyo 🤗🤗 tek cictli badu ve uzrine ince alt ust takim giydirmeyi dusunuyorum bnde zaten cok sicak olur altina iki kat giydirim herlde gaz olmasin 😊😊
Ebrarela esoeso canım dr seğerme gibi bişeyler hissedebilirsin dedi bana damara baskı yaptığı için ama bebek hareketi değilmiş