123NurKay123 Aynısı bende de oluyor canim bende ikiz kızlara hamileyim ikiside göbek deligimin yanina toplanıyor bildiğin top gibi karnımın şekli değişiyor bugün 30 haftalik olduk
twinsmom__ 123NurKay123 eveet benim kızlarda göbek deliğimin iki yanındalar, karnım aşağıda tekmeleri kasıklarımda hissediyorum😁
Mugey Yalancı kasılma bildiğim kadarıyla. 36.haftadayım biri bi tarafa biri bi tarafa toplanıyor her seferinde karnım başka şekil alıyor artık bazen can acıtıyor hatta
twinsmom__ Mugey yaa maşallah bende hayırlısıyla 36.haftaları görebilirim inşallah Hem belki küvöze girmezler
Karanberkin Bende Şuan aynı durumu yaşıyorum karnım çok kasılıyor baya sancı çekiyorum özellikle bu gece çok tuhaf şekillere girdi karnım fotoğrafını çektim hatta
twinsmom__ Karanberkin evet çok zor oluyor gerçekten, sertleşiyor karnım yamuluyor😅 Neyse bi sorun olmasın da napalm
Havva_6165 twinsmom__ ben dün acile gitim bundan dolayı ve başka rahatsızlıktan dolayı bende de sağ tarafda oluyor doktor başı sağ tarafda o yüzden dedi kasılma da doğum yaklaştığı için oluyormuş
twinsmom__ Havva_6165 teşekkür ederim benimde salı günü perinatoloji randevum var ona soracağım birde bıçak gibi sancı giriyor ama 3-5saniyede geçiyo tabi Herhalde son aya girerken normal
Havva_6165 twinsmom__ evet zaten son aylara girince hepsi oluyor vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ben dün hepsini de doktora sordum hepsi de normalmiş
Mucizeayla twinsmom__ sancılar için magnezyum içiyor musunuz iki tane icseniz geçer belki yada başka magnezyum isteyin doktordan ben o magnezyumu icmeyince ağrılarım direk artıyor bende 32 haftalık oldum
zubeyde21A twinsmom__ Sizi korkutmak istemem ama sertleşme bir yerde toplanma normal olduğu gibi bazende sancı belirtisidir doktorunuza danışın Nst çekilir kontrol edilir
twinsmom__ zubeyde21A yaaa öyle mi diyosunuz Salı günü gidicem perinatoloji randevum var bi sorayım teşekkür ederimm İnşallah bebişlerim benmle kalır 1ay daha küvöze girsinler istemiyorum
twinsmom__ Mucizeayla elenatol2 kullanıyorum birde osteowell birer tane içiyorum her gün bacak kramplarm için vermişti osteowelli magnezyum kalsiyum içeriyor doktoruma bi danışayım yine de iyi aklıma getirdiniz sağolun🌸
zubeyde21A twinsmom__ inşallah sağlıkla kavuşun sertleşme ve toplanma kasilmadir çok yaşadım hep erken doğum riskim vardı bol bol dinlenin yorulmamaya çalışın
twinsmom__ zubeyde21A çok teşekkür ederim tecrübesizim üstüne gidiyordum hep canım yanıyordu Anneme gidicem baska türlü olmayacak kendi evimde dinlenemiyorum😅