Cicikiz 19 haftalık hamileyim 15 ocağa gün verdi dr 3ay midemden baya çok çektim ama çok şükür bitti o günler sizlerde durumlar ne nasıl gidiyor
1anonim Cicikiz senin sezeryan mı ben 21 haftadayım 18 Ocak dedi kız niye senin benden önce doğum oluyor sjdjhfkdjd
Busragoymen Cicikiz bende 18+3 hamileyim 13 ocak gün verdi doktorum mide bulantısı hala devam ediyor 😐
Cicikiz 1anonim bu arada pazartesi sağlık ocağı 19 haftalık dedi 15 ocak doğum olucak ınsllh duandan itibaren 15 ocağa kadar kaç haftalık hamile olduğumu nasıl hesaplayabilirim
1anonim Cicikiz sen 15 ocaktaa 38 haftalık oluyorsun gebelik 40 hafta ya seninki 2 hafta önce doğuyor normal doğum olsaydı eğer şubata denk gelirdi senin doğum herhalde
Alya-veanne Muki benimde 22+6 ocağın ilk haftası gözüküyor 😊🙏🏻 ama erken gelecek gibi hissediyorum söylenen tarih pek tutmuyor sanırım
Cicikiz Busragoymen biraz zor bi süreç ama bebegimizi kulağımıza alınca unutuyoruz sağ salim gelsin bebişlerimiz az daha sabir
Busrakeyvan Cicikiz benimde ikinci gebelik 19 +5 Ocak 27sine gün verdi sezeryan oğlum var bı tane ikinciside kız aşırı bulantı geçmedi kilolu hamile kalıp bu kizcem 7 kilo verdirdi bana 🤭