aysenuraydin2 Tanura08 beni ilk doktorum hiçbir sancım vs olmamasına rağmen 30+2 de almıştı üç haftadır gitmemiştim yarın gidicem 33+2 olduk büyük ihtimalle yine ister nst
Kuumsaal77 Tanura08 ben ilk 29 haftalıkken girmiştim bebek iri ve sancılı görünüyor denmişti o günden beri her hafta girmiştim erken doğum olabilir demişti 40+4de zorla geldi 😂
Gulsen_Cakar Gizeminannesi 38+4 teyim. Haftada 1 oluyor kontrollerimiz. 2 defa girdim şimdiye kadar nst ye.
Destkar BsrSnmr girdiniz mi. Bana da doktorum 36 da gel dedi 32 de gittiğimde. Geç kalmış olur muyum diye düşünüyorum
Kara22 Tanura08 ilk gebelik 36 ikinci gebelik 35 bu gebeligimde ise 32 ve sonrası doktorun kapısında öyle yazıyor
68pembemavi01 Tanura08 Bu gidişim de nst girecem ben 34 haftalık oluyorum. Dktr bundan sonra böyle devam edecez dedi.Devlete gidiyorum 30 haftalıktan sonra 2 hafta arayla gittim.
Destkar elif475475 son ay muayene sıklığınız nasıl olmuştu peki. Ben 32 de gittim 36da gel dedi ama arada tekrar gitmeli miyim emin olamıyorum
Kubraalp67 İlk defa 32. Haftada girdim nst ye ona da kasılma sancı hissettiğimi söyledim hemen git sonucu da bana göster dedi. İyiki de söylemişim bebiş biraz erkenci çıktı şimdi biraz daha dayansın diye yerimden kalkamıyorum.
Aysegulll_37_annelikk Tanura08 bende devlete gidiyorum canım 32 de alacaklar nstye zamni gelince alıyorlar bazıları 30 da alıyor