Tanura08 Kızlar devlete gidiyorum 34 haftadayım nst ye alıyorlar mı yoksa illa sancı felan mı hissediyor olmamız gerekiyor ya da belli bir haftadan sonra rutin mi
Razismom Tanura08 ben pazartesi günü ilk nstye girdim 34+3 haftalık olarak.. Doktor kendi istedi, her hafta yapılacak..
Gulsen_Cakar Ben 35. Haftamda girdim Nst ye. Sancım falan da yoktu. Bazen akşamları kücük kücük bıçak batması gibi oluyordu sadece. Ama orada hiç bir şey cıkmadı 🤭 Asıl amaç bebeğin hareketleri, kalp atışları düzenlimi ona bakıyoruz dedi doktorum. 36da da çatı muayenesi yaptı.
Gizeminannesi Gulsen_Cakar benim oyleydi her sabah gelmeb gerekiyor diyordu. Kaç haftaliksiniz acaba 🌸
1Ali 30.haftamdan beri alıyor doktorum, iki haftada bir çağırdı ama ben randevu bulamadığım için 3haftada bir gidiyorum. En son 33.haftamda girdim 35+5te gidicem o zamanda gönderir büyük ihtimalle. Ondan sonra haftada bir çağırıcak
Gulsen_Cakar Gizeminannesi 38+4 teyim. Haftada 1 oluyor kontrollerimiz. 2 defa girdim şimdiye kadar nst ye.
BsrSnmr Ben hala girmedim 36 haftalığım artık bi hastaneye yazılıp girmem lazım 😔 bebeğimin hareketlerinde çok azalma var normal mi sizce 3 4 gündür.
Tanura08 BsrSnmr yeri daraldığı için azalma olmuş olabilir ama tabi içiniz rahat etmesi için kontrole gidebilirsiniz
Destkar BsrSnmr girdiniz mi. Bana da doktorum 36 da gel dedi 32 de gittiğimde. Geç kalmış olur muyum diye düşünüyorum
Ays-0 Tanura08 ben ilk 29. Haftada girdim hiçbir sıkıntı yok şükür, doktora göre değişiyor nst haftaları, her gidişimde ilk nstye giriyorum sonrasi doktor bakıyor şuan 36. Haftadayım, 2 haftaya bir kontrole gidiyorum
Aden35_yn Tanura08 35. Haftadayım bugün girdim 2 hafta sonra kontrol var özele gidiyorum devlete de gidiyordum o 32. Haftada yapmak istemişti kabul etmemiştim