Yaprak- Nur67 soğan kürü deneyin bide cyclo progranava diye bir ilaç var onu kullanın düşer inşallah benimde yüksek
Hemdemm Nur67 fsh 22.47 Amh 0.2 yle dogal yollarla hamile kaldım. Bana asla doğal yolla çocugun olmaz tüp bebekle bile çok düşük şansın dediler ama bunu söylediklerinden 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım. Şuan da 2. Çocuguma hamileym bu da doğal yollarla oldu
Nur67 Zeyno800 hayıt tohumu aslan pençesi karışımı bi aktardan almıştım demleyip içiyorum düşer mi ki
Yaprak- Nur67 benim en son 24 dü ama 80 leride gördüm hayıt macunu benim tam tersine hormonlarımı yükseltti hemen bıraktım amh düşük
Yaprak- Hemdemm negüzel bende artık fsh amh takılmıyorum rabbim bir daha verecek biliyorum bir oğlum var 7yaşında
Yaprak- Hemdemm aynen canım bende okadar araştırdım didik didik ettim neye yaradı hiç bende boşvermeye karar verdim senide tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Fundayim Yaprak- soğan kurunde çok kararsızım kötü sonuc olanda var iyi olanda şuan hayita başladım sonucu bize yazarmisiniz
Yaprak- Hemdemm amin canım ben hergün dua ediyorum rabbim herkese hayırlı evlatlar versin diye hamilelerin duası daha makbuldür sende bizlere dua et rabbim gönlüne göre versin inşallah
Hemdemm Nur67 ben İbrahim saraçoğlunun çaylarını kullandm fsh için. Amh içinde havuç incir ürünü yaptım asla yükselmez denilen Amh yükseldi 0 2 den 0.3 oldu 1 ayda sonra zaten hamile kaldm hiç baktırmadm 4 senedir hormonlara, 😃
Yaprak- Nur67 zaman kaybetmeden tüp bebek yaptır canım ama öncesinde soğan kürü, multivitamin, dhea kullan
Hemdemm Kubra0606 evet düzenli adet görüyordum ama doktorlar çocugun olmaz dedikten sonra stresten gecikmeler ya şadım.